Voluntaris del CETT a la Gran Nit Solidària al Liceu 2016

Per
segon any consecutiu, El Casal dels Infants, LetsBonus i el Gran Teatre del
Liceu van organitzar, el passat dimecres 14 de setembre, un sopar solidari amb
quatre xefs amb estrella Michelin: Albert Adrià (amb la col·laboració de Paco
Méndez del restaurant Hoja Santa), Nandu Jubany, Carles Abellan i Carles Gaig,
els quals van elaborar menús especials per a l’ocasió.
Des
del Campus CETT-UB hem participat com a voluntaris de la mà de Nan Ferreres,
Directora de l’Escola Tècnica Professional i dels estudis gastronòmics del
CETT, i els professors de Serveis de Restauració Melani Aróstegui i Guillermo
Vives.
Els
400 assistents, que van fer una aportació de 149€ per cobert, han poder
degustar els plats preparats pels quatre xefs, des del mateix escenari del Gran
Teatre del Liceu.
La
recaptació del sopar solidari es destinarà a la ONG de El Casal dels Infants,
per ajudar a més de 6.000 nens i joves amb risc d’exclusió social, fomentant la
seva autonomia i confiança personal mitjançant la intervenció educativa, per
poder tirar endavant.