Nan Ferreres participa en una nova sessió del Pla de la Gastronomia a Catalunya

Com us hem anat informant, en el marc de la designació
de Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia 2016 (CREG’16),
el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a través de
Prodeca, coordinadament amb el Departament d’Empresa i Coneixement a través de
l’Agència Catalana de Turisme, impulsen l’elaboració del Pla de la
Gastronomia a Catalunya.
Després de les sessions de “Gastronomia i Formació” en
la que va participar la CEO del Grup CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya i “Gastronomia
i Turisme” amb Emma Pla, coordinadora del Màster en
Innovació de la Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic; avui,
dimecres 19 d’octubre ha tingut lloc el simposi “Gastronomia, identitat i
patrimoni” al que ha assistit Nan Ferreres, Directora de l’Escola Tècnica
Professional.
Aquest simposi
representa una gran oportunitat per reflexionar al voltant de les principals tendències
del patrimoni en l’àmbit de la gastronomia així com identificar els seus
principals reptes i actuacions futures.
Les conclusions de la jornada es presentaran el proper
24 d’octubre en el marc del Fòrum Gastronòmic de Barcelona.