Entreguem els premis dels Concursos d’Hoteleria

Dimecres 8 de juny,
en el marc de l’Acte de Lliurament de Diplomes dels Cicles Formatius
d’Hoteleria, van entregar-se també els premis del X Concurs de Cocteleria
Bacardi-CETT així com també del XXI Concurs de Cuina i Restaurant CETT.
El Sr. Estanislau Vidal-Folch, subdirector
general de Programes, Formació i Innovació de la Generalitat de Catalunya va
entregar juntament amb Nan Ferreres els premis dels premiats en el X Concurs de Cocteleria Bacardi-CETT.
El segon premi, fou per Marc Nadal,
mentre que el primer va ser per Ángela
González.
D’altra banda, el Sr. Alex Galí de la Fundació Damm,
acompanyat de la Dra. Maria Abellanet i Meya, entregaven als alumnes Alex Baro, Alex Cañizares, Adrián Cebrián,
Ángela González i Alba Xifré el primer premi del XXI Concurs de Cuina i
Restaurant del CETT.