El CETT-UB, un any més, amb la Tapa Solidària

De nou, el CETT
col·labora amb la Tapa Solidària, que enguany celebra la 6ª edició. Aquest any,
l’Aula Restaurant CETT participa amb el plat “Suquet de rap amb cremós d'all
negre escalivat i ceba de figueres al vodka”.
Avui, dimarts 4 d’octubre, s’ha presentat al
Restaurant Tickets l’edició 2016 d’aquest projecte solidari que tindrà una
durada de tres mesos.
La Tapa Solidària és un projecte apadrinat
pels cuiners Albert i Ferran Adrià, que sumen els esforços de tots els
restaurants, aquest any més de 80, a lluitar contra les desigualtats entre
infants i joves a través del Casal
dels Infants.
Cada restaurant col·laborador aporta 0,50€ de la venda d’una tapa de la seva carta al Casal dels Infants, que treballa fa més de 30 anys perquè l’educació alimenti el futur dels infants i joves en situació de risc d’exclusió social. En el cas de la nostra col·laboració, tractant-se d’un plat enlloc d’una tapa, aportarem 1,5€ de cada plat venut a aquesta iniciativa.
Pots participar amb el projecte venint a dinar a l'Aula Restaurant CETT i demanant el nostre plat
especial. L'Aula Restaurant CETT està oberta de dilluns a divendres de 13.45h a
15.30h. Es pot reservar taula de forma online o
trucant al 666.410.096 o 93.428.07.77 (ext. 7311).
Amb la consumició de
la Tapa Solidària hi haurà, a més, l’opció d’omplir les dades dels posa gots de
la tapa i participar en el sorteig d’un àpat per a dues persones cedit per cadascun dels restaurants. A més, s’entrarà
també en un sorteig d’un viatge a Dubai per a dues persones cortesia del xef
Mariano Andrés amb visita al seu restaurant “Seville’s”.
Descobreix els
restaurants col·laboradors, aquí.
La 5ª edició de la
Tapa Solidària va aconseguir
recaptar 30.000 euros, 5.000 euros més que l’edició anterior. Esperem aquest
any poder superar de nou la xifra amb la col·laboració de
tothom.