César Cánovas i Federico Ruiz, forman part del jurat d’experts del concurs Camarero del Año

Avui,
30 de novembre, es celebra una nova edició, la tercera, del Concurso Camarero
del Año. Aquesta tercera edició es celebra, de nou, conjuntament amb el VII
Concurso de Cocinero del Año.
El
professor del CETT-UB expert en summilleria, César Cánovas i Federico Ruiz,
professor de sala; formaran part del jurat d’experts que seleccionaran el
cambrer guanyador d’aquesta primera semifinal.
Els cinc cambrers participants en aquesta primera
semifinal del nord-est peninsular són: Robert Herruzo Winson, Xoyo Eivissa,
Grup Borabora (Eivissa); Unai Mata Falcó, Restaurant Spoonik, (Barcelona);
Arnau Puig Villanueva, Restaurant Lasarte, (3 *) (Barcelona); Iván Ruiz
Tamarit, LOCatamos (Barcelona) i Joan Valls Schmitt, Restaurant Le Gourmand
Mataró (Mataró, Barcelona).
Amplia
tota la informació, aquí.