Ja es coneixen els guanyadors dels premis a millors treballs finals de graus i cicle de la CETT Fundació
Premis CETT Fundació per a graus universitaris
Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques
Aplicacions gastronòmiques i fermentacions de l’espirulina (arthrospira platensis), de l’estudiant Anna Pla. Es destaca la seva aplicació real, innovació, originalitat, aportació de coneixement i la seva metodologia rigorosa.
Grau de Turisme
Leveraging business intelligence in hotel reviews to improve gust satisfaction. Examining customer Experience using online hotel reviews in Europe, de l’estudiant Sophia Lavoreiro. Segons el jurat, en destaca "la seva aplicació real a nivell empresarial gràcies a la rellevància de la temàtica objecte d’aquest TFG, la metodologia rigorosa utilitzada, així com el volum de dades treballades, i la defensa professional realitzada".
Premi CETT Fundació per a cicles formatius
Hotel Els Sentits, de Nora Prado i Inés Ballbé, estudiants de Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turístics. El jurat en destaca “un alt grau d’innovació aplicada en el sector objecte del projecte, amb propostes pràctiques i viables”. A més, els membres del jurat destaquen una defensa per part de l’estudiant sense fissures, molt professional, amb un altíssim grau positiu de transmissió del projecte en la seva explicació i defensa.