Vine al dinar-denúncia Gastrorecup 2023. Un àpat que vol conscienciar sobre l’aprofitament alimentari!
El CETT-UB col·laborarà en la 8ª edició del Gastrorecup, un dinar preparat amb productes destinats a l’abocador que neix amb l'objectiu de denunciar el malbaratament alimentari. Així, el proper dia 2 d’octubre, l’Aula Restaurant serà el primer restaurant d’un centre formatiu en oferir un àpat Gastrorecup.
Un àpat preparat amb productes destinats a l'abocador.
El CETT-UB col·laborarà en la 8ª edició del Gastrorecup, un dinar preparat amb productes destinats a l’abocador que neix amb l'objectiu de denunciar el malbaratament alimentari. Així, el proper dia 2 d’octubre, l’Aula Restaurant serà el primer restaurant d’un centre formatiu en oferir un àpat Gastrorecup.
La iniciativa -que es celebra des del 2015- va ser creada per la xef Ada Parellada. El menú del dinar,que no es coneixerà fins al mateix moment de la celebració, serà preparat pels estudiants de cuina conjuntament amb el professor Ricard Gil. Aquest s’elaborarà amb aliments recuperats (en perfecte estat de consum però destinats a l’abocador per motius estètics, per excedent, etc.).
L’aparença o l’excés de producció no justifica la quantitat d’aliments que es perden al llarg de la cadena. Uns aliments que amb creativitat i maestria, poden formar part de propostes gastronòmiques interessants.
El preu simbòlic del menú d'aquest dia és de 15 euros. Inclourem una copa de vi cortesia de l'Aula Restaurant. Les places són limitades. Si vols reservar, ho pots fer en aquest enllaç.