ACTUALITAT
Resultats
Descobreix els i les guanyadores dels premis a millors treballs finals de Grau i Cicles del CETT
La CETT Fundació ha organitzat un any més els premis per reconèixer la tasca d’estudiants de Màster, Grau, Cicles i Batxillerat en la creació de treballs finals i de recerca sobre turisme, hoteleria i gastronomia. Després de les defenses davant de jurats interns, ja es coneixen els i les guanyadores dels millors Treballs Finals de Graus i els millors Projecte...
Llegir totDescobreix els i les guanyadores dels Premis a Millors Treballs de Recerca
La CETT Fundació ha organitzat un any més els premis per reconèixer la tasca d’estudiants de Batxillerat en la creació de treballs de recerca sobre turisme, hoteleria i gastronomia. A aquests premis s'hi podia postular qualsevol alumne o alumna de Batxillerat de Catalunya que presenti el seu treball de recerca (TDR) en el camp del turisme, l’hoteleria, la gastronomia o d’altres sectors afins...
Llegir tot"Oferim una manera diferent de fidelitzar als hostes i visitants, mitjançant activitats i rutes culturals creades a mida dels seus interessos"
Elena Losantos és la CEO i cofundadora d'Identify DTX (Destination Traveller Experiences). El servei, que va néixer amb la intenció de "facilitar l'accés a la informació cultural de tot el món", és un servei de guies digitals personalitzades per hotels i destinacions on el client és el focus. "Oferim una manera diferent de fidelitzar als hostes i visitants, mitjançant activitat...
Llegir tot"Bumerang va néixer amb la idea de portar el que el dia d'avui experimentes amb Netflix o Spotify a l'embalatge".
Oriol Segarra és el fundador i CEO de Bumerang, un dels projectes vencedors dels últims Premis CETT Emprenedors. La seva passió pel surf, les ganes de solucionar problemes reals i les ganes d'emprendre van fer que, el 2019, després de diversos anys treballant com a consultor de sostenibilitat i activista en àmbits de residus, es llancés a la piscina de l'emprenedoria amb Bumerang. Bumerang...
Llegir tot"Estem convençuts que a través dels estris comestibles de Gloop podem canviar el consum de plàstic actual i aconseguir un món amb menys residus"
Marta Maneja i Hernán Hernández són els fundadors de Gloop, un dels projectes vencedors dels últims Premis CETT Emprenedors. Els dos joves, emprenedors i amb moltes ganes de contribuir al bé comú i al planeta, ens parlen de com va sorgir la seva idea i els punts centrals del seu projecte. Sostenibilitat i empreneduria Gloop comercialitza culleretes i canyetes comestibles. D'on surt aque...
Llegir totEstimular la iniciativa emprenedora de l'alumnat de turisme, gastronomia i hoteleria, l’objectiu inicial de la Jornada d’Emprenedoria
"Som una institució amb impacte on cuidem la relació a llarg termini amb els nostres col·laboradors. Per això, reconèixer l'excel·lència acadèmica i valorar-la és un objectiu clau" així va iniciar la Dra. Maria Abellanet i Meya , presidenta del CETT, la Jornada d’Emprenedoria del CETT d’aquest any, celebrada a l’Hotel Alimara ahir. A la jornada hi va participar Soledad Bravo, geren...
Llegir totInauguració del 54è curs acadèmic 2023-2024 amb Paula Fernández-Ochoa
L' Acte d'Inauguració del 54è curs acadèmic del CETT tindrà lloc el 25 d'octubre, a les 13.00 h al Gran Saló Catalunya de l'Hotel Alimara Barcelona. Maria Cusó, periodista, serà la conductora de l’acte i donarà la benvinguda a la dra. Maria Abellanet i Meya, presidenta del CETT, que dedicarà unes paraules als assistents per a donar inici a l'esdeveniment. El dr. Joan Guàrdia, mgfc. rector de...
Llegir totJa es coneixen els guanyadors dels premis a millors treballs finals de graus i cicle de la CETT Fundació
Nora Prado, guanyadora Premi CETT Fundació per a cicles formatius La CETT Fundació ha organitzat una nova edició dels premis per reconèixer els millors treballs finals sobre turisme, hoteleria i gastronomia de graus i cicles . Després de les defenses davant dels jurats, ja es coneixen els guanyadors de cada categoria. Premis CETT Fundació per a graus universitaris Grau de Ciències Cu...
Llegir totLa CETT Fundació reconeix els millors treballs de recerca de Batxillerat sobre turisme, hoteleria i gastronomia
La CETT Fundació ha reconegut els millors treballs de recerca de Batxillerat d’alumnat de Catalunya que hagin tractat els camps del turisme, l’hoteleria, la gastronomia, i d’altres sectors afins a aquests. Es tracta de la 17a edició d’aquests premis. Guanyadors dels Premis Treballs de Recerca de la CETT Fundació 1r. El poder dels enzims a la cuina, de Lan Falcó Riu, de l’Escola Joviat (Ma...
Llegir totLa CETT Fundació organitza un mentoring sobre finançament no dilutiu per a 'startups'
Mentoring sobre finançament no dilutiu 'start ups' La CETT Fundació ha celebrat una sessió especial sobre finançament no dilutiu per a startup. Dins el programa de mentoring de la CETT Fundació , s'ha fet una trobada formativa conduïda pel mentor Miguel Carretero link title here , responsable del programa d'acceleració FI Boost i del vehicle d'inversió FI Nvest, dins de la companyia FI Group...
Llegir tot