IMPULS A L'EMPRENEDORIA
CETT Fundació treballa per potenciar la generació de projectes emprenedors, tot impulsant la innovació i creant sinergies i projectes amb visió de futur. A més, fomenta la sostenibilitat econòmica, social i mediambiental entre les empreses i institucions, com a clau per a garantir el seu futur i contribuint, així, a aportar valor a la societat.
Entre d'altres accions, destaquen els dos premis que CETT Fundació otorga per potenciar els projectes emprenedors:
Premi “Els 3 pioners”
En el marc dels Premis Alimara, la CETT Fundació lliura el seu premi Els 3 Pioners.
El premi, creat conjuntament amb la Fundació Jordi Comas Matamala i la Fundació Climent Guitart, reconeix aquelles persones o institucions que, des de qualsevol àmbit, han sigut precursores i han contribuït al desenvolupament i la millora del turisme de Catalunya. Cada fundació atorga un premi "Els 3 Pioners".
Premi Projectes Emprenedors
L’objectiu del Premi és reconèixer els millors projectes emprenedors en el sector turístic, hoteler i gastronòmic posant el focus en la seva acceleració a través de l’assessorament estratègic i operatiu per part dels membres de l’equip de mentoring CETT.
Participa ara en la XXI edició dels #PremisCETTemprenedors!
El Premi s'adreça a persones físiques o a empreses que s'hagin constituït a partir de gener de 2020 en endavant. I, de forma específica, a aquells projectes emprenedors en fase inicial que ja tinguin un MVP (Minimum Viable Product) en el qual sigui necessari testejar o incorporar diferents elements clau del mateix que ajudin a la seva acceleració.
El Premi consisteix en un període d’assessorament de 6 mesos dels projectes per part de membres de l’equip de mentoring CETT i una dotació econòmica.
El mentoring es basa en la transferència de coneixement i experiència per guiar als emprenedors, accelerant així el procés de desenvolupament del projecte i ajudant a conduir el negoci de manera òptima.
Detalls del mentoring CETT:
- S’iniciarà durant el segon semestre de 2024 i acabarà 6 mesos més tard.
- CETT Fundació assignarà els/les mentors/es a cada un dels projectes guanyadors.
- Un membre de l’equip docent del CETT-UB durà a terme el seguiment de l’esmentat procés a mode de co-mentoring.
Les dotacions econòmiques són les següents:
- Primer premi: 3.600 €
- Segon Premi: 2.400 €
- Tercer Premi: 1.800 €
La dotació econòmica serà lliurada als guanyadors en dos terminis: un a meitat del procés de mentoring i l’altra un cop acabat aquest període, sempre en base als informes d’aprofitament positiu del mentoring realitzats pels mentors dels projectes guardonats.
Tanmateix, aquesta haurà de ser invertida principalment en accions de màrqueting digital que ajudin a potenciar l’acceleració del projecte a través de les diferents accions que es puguin realitzar en funció del negoci, mercat, públics, etc. Aquesta inversió haurà de ser degudament justificada i documentada.
Els participants han d’omplir el formulari de participació d'aquesta pàgina i seguir els passos detallats al procediment de selecció. La data límit per participar es fins el 15 d'octubre de 2024 a les 23.59 h.
El fet de concursar suposa l'acceptació de les bases. Descarregar les bases en PDF
ETAPA I
Dates: Fins el 15 d'octubre de 2024
Procediment: Presentar el formulari de sol·licitud de participació amb tots els camps correctament complimentats i adjuntar la documentació detallada a continuació.
Per a les persones físiques que presentin un projecte:
- Còpia del DNI de les persones que presenten el projecte
- Currículum
- Pla d’empresa del projecte
Per a una empresa ja constituïda:
- Còpia del DNI de les persones físiques que realitzen la inscripció
- Còpia del NIF de l’empresa
- Còpia de documentació pública acreditativa de la representació o dels poders amb els que actua
- Còpia de l’escriptura de constitució i de les modificacions posteriors que hagi sofert
- Pla d’empresa del projecte
El pla d’empresa del projecte haurà de seguir el model aquí adjunt
Selecció: Per delegació del jurat, un primer equip tècnic format pel director de formació del CETT-UB durà a terme la selecció d'idees per a la segona etapa, triant aquelles que consideri més responsables, innovadores, econòmicament viables i què ofereixin productes o serveis vinculats als àmbits del turisme, l’hoteleria i/o la gastronomia.
ETAPA II (si aplica)
Dates: Octubre 2024
Procediment: els candidats hauran de fer un Elevator Pitch del seu projecte, d’una durada màxima de 10 minuts.
Selecció: Per delegació del jurat, un equip tècnic format per especialistes de l’àmbit de l’economia, les finances, el màrqueting, les TIC, dret i qualitat, medi ambient i l’emprenedoria, durà a terme la selecció dels projectes finalistes.
ETAPA III
Dates: Novembre 2024.
Procediment: els finalistes hauran de fer un Elevator Pitch del seu projecte, d’una durada màxima de 10 minuts davant del jurat.
Selecció: El jurat, un cop escoltats els candidats i analitzat l'informe de l'equip tècnic especialitzat, escollirà els tres projectes que consideri mereixedors dels premis.
El Premi organitzat per CETT Fundació compta amb la col·laboració principal de la Diputació de Barcelona, així com amb el suport i col·laboració del CETT i Àgora BCN, Residència Universitària Internacional.
- "Gloop", de Marta Maneja
- "Bumerang", d'Oriol Segarra
- "Identify", d'Elena Losantos
- "Beder", de Gabriel Rubió Mercadé, Willka Ficapal Lamoglia, David Lerma Cortés i Pablo Félez Solans
- "Noah", de Eduard Iglesias Guasch i Cristina Sánchez Montesó
- "Ikurius", de Maria Angeles Fernández Vallés, Carlos Cosials Ruiz, Balbina Rocosa Alsina i Armand Rubiño Obiol
- "I dissapear biodrops", de Sergi Ferran Orellana | Aitor Susaño Blanco
- "Harbest market", d'Álvaro Pérez Redondo
- "Oasis Hunters", de Joshua Molina Cara
- "Gastrocampo", de Léa Blanchard
- "Testingin", de Giorgia Mariani
- "Wakesenses", de Israel Martínez Mingote
- "Vanwoow", de Auxi Piñero Martos, Manuel Guisado Peña, Javier Guisado Peña i Ana Margarita Galindo Alvarez
- "Chartok", de Luz Alvarado Zaiz i Joan Sanz
- "Avinturat", de Elisabet Cots Foraster
- "Maurici Cot pastisseria i postres", de Maurici Cot Borràs
- "EasyTravel App", de Guillermo Onrubia Soler i Victor Corominas Bassas
- "Sharify", de Gemma Prenafeta Ribera
- "Cap a mar", de Cristina M Caparros Vazquez, Maria Martinez Belló, Nuria Navarro Vila i Nuria May Masnou
- "Planomi", de Roger Gibert Piqué, Albert Grau Perisé, Toni Aguiló Colldeforn i Dani Olivares Ortega (1r accèssit)
- "Deus Projecte", de Robert Ruiz Moreno (2n accèssit ex aequo)
- "Onvaig.cat", de Laia Andreu Pejoan (2n accèssit ex aequo)
- "Lazzum", de Núria Valero Esteban, Jennifer Baños Gata, i Enrique Varela Couceiro
- "Check-eat", de Maria Florencia Somaschini, Montserrat Camprubí Cabané, i Christian Rodríguez Fornos (1r accèssit)
- "Geencostumers", de Jaume Padilla Just (2n accèssit)
- "Waitless", d'Adrián Barriuso López, Javier Linares Amat, Jordi Andreu Corbatón i Roger Lascorz Guiu
- "Student Tourism Congress", de Marc Perea Brit, Artur Mas Rakosnik, Pol Pau Garrido i Salvador Sarrió Gomis (1r accèssit)
- "Barcelona Zero Limits", de Julià Montero Ortega i Iris Bargalló Arraut (2n accèssit)
- "Triwik", de Pablo Querol i Carolina López García
- "Wel·lis - Serveis apícoles", de Jaume Clotet Arqué (1r accèssit)
- "Pic up", de Marta Cardona Colomina, Àlex Catarineu Morales i Ferran Plana Buñuel (2n accèssit)
- "Prometteo: Deaf Display", de Sara Giménez Bolillo
- "Emotioners", de Berta Creus Cuadras (1r accèssit)
- "Retaste Spain", de Anna Torres Tobeña (2n accèssit)
- "The Hostelbox. New sleeping concept" de Javier Velat Castillo i Eduardo Albors Ripoll
- "Labtrip, Smart Travel Experiences", de Jordi Gámez Picón i Demis Torres Baró (1r accèssit)
- "PAX# Genuine tourism Advisors", de Pau Pitarch de Dalmases i en Pablo Urani Higgimbotton (2n accèssit)
- "Burricleta", de María Regina Casas Segura i Joan Sales Peña
- "Màrqueting tecnològic mòbil", de Núria Cervantes Bañón
- "Iwanna.travel", de Marc García Mayneris
- "Ouisellyou", de Neus Carruesco i Marí i Laura Domínguez Remy (1r accèssit)
- "Traiectus", de Eduard Martinell Vidal (2n accèssit ex aequo)
- "Buggyng BCN", de Carlota Freixas Artigas i Victòria Zaldívar Sáez (2n accèssit ex aequo)
- "Cultruta SL", de Joan Coll Riba
- "Apartaments La Força SL", de ricard Palou Adrian
- “Agtech Tours SL”, de Cristina Dalmau i Vilella
- “Cultur Brazil- Brazil Pass Festival", de Fernanda Linhares Garcés, Renata Dias i Silvana Teixera (1r accèssit)
- “La manreana, aprèn el camp, viu la granja", de Jaume Graus Peiró i Teòfil Camí Gibert (2n accèssit)
- "Ta with You SL", de Diego Bartolomé.
- “La Casona de Calderón” d'Elena i Maria Aurora Calderón (1r accèssit)
- “Globus Mundi”, de Francesc Canals (2n accèssit)
- "Golden Quads", de Sandra Gard
- "4bodeguers", de Marta Carbonell
- "El Celler de la Riba", d'Alba Salvador
- "Camino del Apu Ausangate", de Roger Martín Valencia Espinoza (1r accèssit)
- "Hotel-restaurant Mas de Forès", de Roger Puiggrós Sala (2n accèssit)