Premi als millors projectes finals de Cicles Formatius de Grau Superior del CETT
CETT Fundació convoca el Premi CETT Fundació als Millors Projectes Finals de Cicles Formatius de Grau Superior del CETT per incentivar a l'alumnat dels Cicles Formatius de Grau Superior de l'Escola Tècnica Professional del CETT a desenvolupar els seus Projectes Finals de Cicle, fomentant l’excel·lència i aportant un estímul a la seva realització amb rigor, qualitat i profunditat.
El Premi s’adreça a tot l’alumnat de Cicles Formatius de Grau Superior de Turisme i Hoteleria del CETT que hagin obtingut la qualificació d’Excel·lent o Matrícula d’Honor en el seu Projecte Final de Cicles Formatius en el camp del turisme, l’hoteleria o la gastronomia en el curs acadèmic 2024-2025.
PREMI AL MILLOR PROJECTE FINAL DE CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR:
Les persones premiades podran escollir una de les següents opcions:
- Una beca del 70% de l'import total del primer curs del Grau de Turisme impartit al CETT (excepte matrícula i taxes de la UB).
- Una beca del 55% de l'import total del primer curs del Grau Interdisciplinari de Ciències Culinàries i Gastronòmiques impartit al CETT (excepte matrícula i taxes de la UB).
- Una beca del 70% de l'import total del primer curs d’un Cicle Formatiu de Grau Superior impartit pel CETT (excepte la seva matrícula).
Si les persones premiades són alumnes de cicles d’hoteleria, també podran escollir las següent opció:
- Una beca del 70% de l'import total del primer curs d’un Diploma d’Extensió Universitària impartit al CETT (excepte taxes de la UB).
Característiques del premi
- El premi només es farà efectiu si es cursa en l'any acadèmic següent i no s'hi podran sumar cap altre tipus de descomptes.
- En el cas que les persones premiades no vulguin cursar la formació escollida en les esmentades condicions, el Premi quedarà sense efecte i no es podrà derivar a d’altres.
- Els equips de treball podran estar formats per més d’un/a estudiant, no obstant, el Premi es lliurarà a un màxim de dos membres de l’esmentat equip. CETT Fundació sol·licitarà a l’equip els noms dels dos membres que gaudiran del Premi, declinant qualsevol responsabilitat en l’atorgament d'aquest.
Per participar els candidats/es hauran d’ omplir el formulari de participació que hi ha al final de la pàgina. La data límit per participar és el és el 4 de juny de 2025 a les 23.59 h.
Tal i com s’indica en el formulari, s’han d’adjuntar 2 documents en format PDF:
- La síntesi del projecte amb el nom SIN_nomdelprojecte. Extensió màxima de 5 pàgines.
- El projecte amb el nom PRJ_nomdelprojecte.
DESCARREGAR BASES EN PDF. El fet de concursar suposa l’acceptació d’aquestes bases.
Els candidats/es presentaran oralment el seu projecte al jurat el 12 de juny de 2025. La presentació tindrà una durada de 10 minuts i, posteriorment, el jurat disposarà de 5 minuts per a fer les preguntes que consideri oportunes.
El lliurament formal dels premis tindrà lloc en un acte públic durant el primer semestre del curs acadèmic 2025-2026 del CETT-UB.
- Groove Heaven Hotel de Tomàs Ruglio i Christian Rodolfo Chacin Gomes, del Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turístics
- "Hotel els Sentits", de la Nora Prado, del Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turístics
- "Restaurant Origens", de Nadia Cantalapiedra Oquendo i Mario Rodrígo Martín, del Tècnic Superior en Direcció de Cuina
- "Cinnaroll Events", de Adriana Carolina Suárez Giron, del Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turistics
- "L'Olivera", de Nerea Armenteros Romero i Rebeca Jurado Robles, del Tècnic Superior en Direcció de Cuina
Menció especial:
- "Pla de Negoci per a la Creació d'una Agència de Viatges Receptiva al Parc Rural de Montserrat", de Mariona Arranz Roca i Mireia Cuevas Llobet, del Tècnic Superior en Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments
- "Hotel 679", de Francisco García, Marta Blasco, Christian Sierra i Guillermo Salas, del Tècnic Superior en Gestió d’Allotjaments Turístics
- "App Som-hi", d'Ester Amigó Castelló, Bruno Ayres Aparicio i Andrea Fernández Vázquez, del Tècnic Superior en Agències de Viatges i Organització d'Esdeveniments
- "Bike INN Hotel", de Jordi Montaner Espelt i Uriel Álvarez Sánchez, del Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turístics
- "Barter Barcelona Hotel", de Paola Alexandra Pérez Pajares, Edgar Robles Riera i Clara Jordana Cendra, del Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turístics
- "Hotel Belver", d'Oriol Sánchez Trullàs, Emiliana Marinova Radoslavova i Laia del Alcázar Navarro, del Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turístics
- "Ceres, Gastro Pub", de Xavier Colet Marine, Víctor Cano Martínez, Alba García Tallante i robert Ruíz Moreno, del Tècnic Superior en Direcció de Cuina
- "Hotel Barcelona Futur@", de Marcos Budiño Pérez, Gemma Cailà Edo, José Antonio Gavira Pascual i Sara Guerra Vilana, del Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turístics.
- "Aktium Hotel Curatiu", de Marcos Crespo Navarro, Gerard Font Freixenet, Miriam Juste Armengol, Maria Blanca Martí Duran i Marc Roura i Julià, del Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turístics.
- "Ponent Col·lectivitats SA", de Albert Pineda, Pedro López, Josep Masó i Florian García-Tenorio, del Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració
- "Geocaching", de Davinia Rabadan i Jimena Rodríguez, del Tècnic Superior en informació i Comercialització Turística
- "Hotel Sea and Wave", de jessica Badia, Montse Barantes, Carla Lorente, Gemma Oliveras i Paola Tejera, del Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turístics.
"Aero Aliment", de Camille Plassat, Elisabet Ponti, Albert Sánchez i roger Xiberta, del Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració.
- "Viatges Saka", de Alexandra Ortíz, Kimberly León, Ariadna Presseguer i Sofia Zianas, del Tècnic Superior en Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments.
- "Leaftree Restaurant", de Laura Nebot, Ana Rodríguez, Laura Prieto i Xavier Martón, del Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració.
- "Hotel Comfort", de Pablo Siureneta, Carla Jiménez, Estefania Gil i Raquel Sierra, del Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turístics.