Premi als millors Treballs de Final de Graus del CETT-UB
CETT Fundació convoca el Premi CETT Fundació als Millors Treballs de Final de Graus del CETT-UB per incentivar a l’alumnat del Grau de Turisme i del Grau Interuniversitari de Ciències Culinàries i Gastronòmiques a desenvolupar els seus Treballs de Final de Grau (TFG) fomentant l’excel·lència i aportant un estímul a la seva realització amb rigor, qualitat i profunditat.
El Premi s’adreça a tot l’alumnat del Grau de Turisme del CETT-UB i a tot l’alumnat del Grau Interuniversitàri de Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT que, presentat el seu TFG al curs acadèmic 2024-2025 -període comprés entre el setembre del 2024 i el juliol de 2025, hagin obtingut la qualificació d’Excel·lent o Matrícula d’Honor. A tal fi, es comunicarà aquesta convocatòria per escrit als i les alumnes que concorrin en aquesta circumstància, instant-los a que confirmin la seva participació si així ho desitgen.
Per aquells alumnes que presentin el seu treball de final de grau al setembre de 2025, podran participar a la següent convocatòria d'aquests premis.
-
PREMI AL MILLOR TREBALL FINAL DE GRAU DE TURISME: El premi consisteix en una beca del 70% de l'import del primer curs d’un Màster impartit al CETT (excepte taxes de la UB).
-
PREMI AL MILLOR TREBALL FINAL DE GRAU INTERDISCIPLINARI DE CIÈNCIES CULINÀRIES I GASTRONÒMIQUES: El premi consisteix en una beca del 70% de l'import del primer curs d’un Màster o d’un Diploma d’Extensió Universitària impartit al CETT (excepte taxes de la UB).
Característiques dels premis
- Els alumnes guanyadors podran fer ús de la beca els dos cursos acadèmics després d’haver estat premiats i no s’hi podran sumar cap altre tipus de descomptes.
- En el cas que les persones premiades no vulguin cursar la formació escollida en les esmentades condicions, el Premi quedarà sense efecte i no es podrà derivar a d’altres.
- Els equips de treball podran estar formats per més d’un/a estudiant, no obstant, el premi es lliurarà a un màxim de dos membres de l’esmentat equip. CETT Fundació sol·licitarà a l’equip els noms dels dos membres que gaudiran del Premi, declinant qualsevol responsabilitat en l’atorgament d'aquest.
Per participar els candidats/es hauran d’omplir el formulari de sol·licitud de participació del web de CETT Fundació que trobaràs al final d'aquesta pàgina. La data límit per participar és el 9 de juliol de 2025 a les 23.59 h.
Tal i com s’indica en el formulari, s’ha d’adjuntar el Treball amb el nom TFG_nomdeltreball.
DESCARREGAR BASES EN PDF. El fet de concursar suposa l’acceptació d’aquestes bases.
Els candidats/es presentaran oralment el seu projecte al jurat el 18 de juliol de 2025. La presentació tindrà una durada de 10 minuts i, posteriorment, el jurat disposarà de 5 minuts per a fer les preguntes que consideri oportunes.
El lliurament formal dels premis tindrà lloc en un acte públic durant el primer semestre del curs acadèmic 2025-2026 del CETT-UB.
- Analysis and evaluation of creative technologies for the future of tourism marketing and hospitality de l'Helena Pérez Pérez i la Sol Esteve Pacual, del Grau en Turisme.
- Aprofitament de subproductes de peix aplicat a elaboracions gastronòmiques de la Marta Minoves, del Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques.
- “Leveraging business intelligence in hotel reviews to improve guest satisfaction. Examining customer Experience using online hotel reviews in Europe”, de la Sophia Lavoreiro, del Grau de Turisme
- “Aplicacions gastronòmiques i fermentacions de l’espirulina (arthrospira platensis)”, d'Anna Pla, del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques
- “Smart Museums. Definition and presentation of a Smart Management model for museus”, d'Alba Pérez, del Grau de Turisme
- “Formulació d’un gelat vegà apte per a intolerants com a estratègia nutricional per a nens/adolescents en tractament oncològic”, d'Anna Segarra i Laura Torras, del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques
- “Domestic Language Tourism Experiences in Spain”, de Laia Tonda Llombart, del Grau de Turisme
- “Turisme i gènere: implementació a l'aula de la perspectiva feminista”, de Núria Abellan, del Grau de Turisme
- “La percepción sensorial del vino: un estudio intercultural entre México y España”, d'Ángeles Salazar i Ingrid Oliveras, del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques
- "Caracterització i debat sobre el turisme de voluntariat", de Marta Salvador, del Grau de Turisme
- "Presència de la cuina tradicional catalana al Celler de Can Roca. Anàlisi quantitativa de corpus de receptes", de Mar Saló, del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques
Menció especial:
- "Oferta y condiciones del turismo rural comunitario en las províncias de Salta, Jujuy y Tucumán, Argentina", de Carla Izcara i Raúl González, del Grau de Turisme
- "De la turismofòbia a la convivència turística", de Núria Guitart Casalderei, Anna Pitarch Mach, Jessica Alcalde García i Óscar Vallvé Fernández, del Grau de turisme
Menció especial:
- "Tourism&Theatre, to be or not to be?", de Lluís Santamarta Espuña, del Grau de Turisme
- "Aproximación a los sistemas de fidelización de huéspedes en el sector hotelero", d'Ana Fernández Brabezo i Irene Aldana Aguado, del Grau de Turisme
- "Barcelona més enllà de Barcelona. La ciutat cinematogràfica transformada en altres ciutats", de Andrea Campos Hernández, Carlota Bonet Balaguer, Blanca Tejedor Parodi, Carla Marcos Cladellas i Blanca Tejedor, del Grau de Turisme
- "Valoración de la responsabilidad social empresarial (RSE) por parte de los usuarios y trabajadores de un grupo hotelero", de Mònica Amstrong Viñas, Marc Badia Basoli, Amanda García Capdevila i Ana Molina Sáez, del Grado de Turismo.
- "El turismo ruso en la ciudad de Barcelona", de Iuliia Lekomtceva, del Grau de Turisme
- "Les condicions generals de la contractació i les clàusules abusives als tribunals", de Míriam de Jesús Clua, Marta Gregori Sorribes i Clara Mias Rabassedas, del Grau de Turisme
- "U-Room, la nueva herramienta de gestión hotelera", de Marc García Govaze i Pablo Argullós Salgado, del Grau de Turisme
- "Guia de les formatgeries artesanes dels Pirineus catalans", de Raquel Lamazares Sebaroja, del Grau de Turisme
- "La ciutat de repòs i vacances: un projecte relegat a l'oblit", de Mireia Camps Calvet i Mònica Lago Rodríguez, del Grau de Turisme
- "El necroturisme a Catalunya. Proposta d'itineraris turisticoulturals per cementiris catalans", de Marta Pitarch Robles, del Grau de Turisme
Menció especial:
- "Revenue Management: aplicació a restauració i a espais funcionals", de Mar Belzunces Rodríguez, del Grau de Turisme
- "El derecho del turismo en Catalunya. Aproximación turisprudencial", de Saray Fandiño Costoya, del Grau de Turisme
- "El turisme de sofà a Barcelona", d'elisenda Borràs Ferrer i David Romo Pérez, del Grau de Turisme
- "¿Aún se pueden ver las estrellas?", de Núria González Aznar i Victor Goitia Serra, del Grau de Turisme.
- "El turisme a judici. 10 anys de turisprudència arrel de l'aprovació de la llei de viatge combinat", de Francisca Hernández, del Grau de Turisme
- "Barcelona Bus Turístic: cuestión de calidad", de Alberto Cifuentes Tenorio, del Grau de Turisme
- "Estudi de mercat de les residències universitàries a Barcelona", de Anna Maria Vila Majoral i Francesc Xavier Rebollo Graupera, del Grau de Turisme