Descobreix els i les guanyadores dels premis a millors treballs finals de Màster, Grau i Cicles del CETT

02.08.2024
 

La CETT Fundació ha organitzat un any més els premis per reconèixer la tasca d’estudiants de Màster, Grau, Cicles i Batxillerat en la creació de treballs finals i de recerca sobre turisme, hoteleria i gastronomia. Després de les defenses davant de jurats interns, ja es coneixen els i les guanyadores dels millors Treballs Finals de Graus i els millors Projectes Finals de Cicles Formatius del curs 2023-2024.  


graus

Premis al Millor Treball Final de Màster del CETT-UB 2023-2024

Màster en Direcció d’Empreses Turístiques

Es guardona el TFM del Màster en Direcció d'Empreses Turístiques "Examining the Synergy Between Experiential Events and Second Language Acquisition" de l'alumna Eleanor Jane Connon. Un estudi que aprofundeix sobre el turisme idiomàtic, els seus impactes, beneficis i oportunitats.

> Eleanor Jane Connon ha estat reconeguda amb l'Accèssit Redintur per la mateixa investigació. 

Premis als Millors Treballs Finals de Graus Universitaris del CETT-UB 2023-2024

Grau de Turisme

Es guardona el TFG del Grau de Turisme “Analysis and evaluation of creative tecnologies for the future of tourism marketing and hospitality” de les estudiants Helena Pérez i Sol Esteve, tutoritzades per Núria Guitart.

El jurat ha destacat la seva aplicació real en l'àmbit empresarial i de la Ciència del Turisme, gràcies a la rellevància de la temàtica objecte d’estudi del TFG, la metodologia rigorosa utilitzada i la seva relació amb les línies de recerca del CETT.

> Helena Pérez va ser una de les estudiants representants finalistes als Young Talent Awards, organitzats per HospitalityON i celebrats a París el passat 29 de maig. Van guanyar, juntament a la seva companya Marina Gil, amb el seu projecte TribeForge.

Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques

Es guardona el TFG del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques “Aprofitament de subproductes de peix aplicat a elaboracions gastronòmiques” de l’estudiant Marta Minoves, tutoritzada per Felipe Celis i Mikel Díaz.

El jurat ha destacat la seva vinculació directa amb les línies de recerca del CETT, la seva innovació i experimentació metodològica, les seves potencials aplicacions pràctiques i, sobrepassant l’àmbit del mateix TFG, l’estudi realitzat amb relació als microplàstics i les elaboracions proposades.

> Marta Minoves ha estat premiada aquest any millor cuinera jove de Catalunya, rebent el reconeixement de Catalan Food que es va donar al 36è Concurs de Cuina Jove de Catalunya.

Cicles

Premis als Millors Projectes Finals de Cicles Formatius de Grau Superior del CETT 2023-2024

Es guardona el projecte “Groove Heaven Hotel” dels estudiants del Tècnic Superior en Gestió d’Allotjaments Turístics, Tomás Ruglio i Christian Chacín. “Aquest projecte sorgeix com a resposta a la falta d'opcions que combinin la comoditat dels allotjaments amb instal·lacions dedicades a la música, com sales d'assaig i espais d'entreteniment”, expliquen els estudiants.

El jurat ha destacat aquest projecte per la seva originalitat i creativitat, i “l’avantatge competitiu relacionat amb la música, proposta de valor clau d’aquest projecte”. També han destacat la seva exigència acadèmica, la defensa apassionada del projecte, que incorpora elements diferencials com la presentació, vestimenta, elements de comunicació.

> Tomás Ruglio i Christian Chacín cursaran el Grau de Turisme al CETT el curs vinent.