Notícies
Resultats
Dra. Abellanet, relatora de la sessió Gastronomia i formació pel Pla de la Gastronomia impulsat pel CREG
L’Hotel Alimara Barcelona, va acollir el passat 27 de setembre, una de les sessions del simposi del Pla de la Gastronomia , emmarcat en el projecte Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016 ', del qual el CETT en forma part . L...
Llegir totCarlota Bonet, Andrea Campos, Carla Marcos, i Blanca Tejedor, guanyadores del premi Ramon Arcarons al millor projecte de final de Grau de Turisme del CETT 2015/2016
El 27 de setembre el Jurat del Premi al Millor Projecte de Final de Grau de Turisme de l’EU CETT-UB es va reunir per avaluar els treballs que s’han presentat en la convocatòria d’enguany del curs acadèmic 2015/2016. Durant l...
Llegir totEl CETT participa en una nova edició del MOOC de la Università della Svizzera italiana
La Università della Svizzera italiana de Suïssa posa en marxa el 3 d’octubre la segona edició del MOOC (Massive Online Open Courses) eTourism: Perspectives de Comunicació . En aquesta ocasió el CETT participa amb la tradu...
Llegir totCuinem els plats del concurs ”El Plat Favorit dels Catalans” de la revista CUINA
Fins a 1.136 plats tradicionals catalans estan recollits al receptari de cuina catalana més extens que s'ha publicat mai, el 'Corpus culinari català'. Però segur que hi ha algun plat que destaca d'entre la resta. La revista CUINA es preg...
Llegir totBarcelona és la destinació líder en reputació online per als turistes xinesos
La capital catalana concentra el 50% de les opinions online de turistes xinesos que visiten Espanya, seguida per Madrid i Sevilla, amb un 20% i 9%, respectivament, mentre que la resta de comentaris es distribueix entre més de 70 destinacions de co...
Llegir totProjecte d’ampliació de les instal·lacions del Campus CETT-UB
Viure, experimentar, compartir i aprendre en un Campus únic. Aquests són els nostres objectius que segueixen la nostra filosofia. I per fer-ho possible, el Campus CETT-UB hem posat en marxa un nou projecte d’ampliació i renovaci...
Llegir totVoluntaris del CETT a la Gran Nit Solidària al Liceu 2016
Per segon any consecutiu, El Casal dels Infants, LetsBonus i el Gran Teatre del Liceu van organitzar, el passat dimecres 14 de setembre, un sopar solidari amb quatre xefs amb estrella Michelin: Albert Adrià (amb la col·laboració de Paco ...
Llegir totOscar Casanovas, membre de la taula sectorial de Turisme i Habitatge de la Comissió Interdepartamental de l'Economia Col·laborativa
El passat mes de març la Generalitat va constituir la Comissió Interdepartamental per al Desenvolupament de l'Economia Col·laborativa, una comissió adscrita al Departament d’Empresa i Coneixement, i formada per membres de dife...
Llegir totPer què és important la gestió de l’èxit turístic?
El sector turístic ha experimentat un creixement continuat i una profunda evolució i transformació les darreres dècades que l’ha fet esdevenir un dels sectors econòmics que creixen amb una major rapidesa en el món . ...
Llegir totAlumnes del CETT participen a la presentació del Fòrum Gastronòmic Barcelona 2016
Avui, dimecres, 14 de setembre, s'ha presentat a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm, el Fòrum Gastronòmic Barcelona 2016 , que es celebrarà a Fira de Barcelona (Recinte Gran Via a Hospitalet de Llobregat, pavelló 2) d...
Llegir tot