Notícies
Resultats
Caviar de Tòfona el nou projecte del Grup de Recerca de Cuina i Gastronomia CETT-UB
Des de la marca Caviar de Tòfona se’ns va plantejar un repte: Dotar al caviar de tòfona; sovint,només utilitzat com a decoració; de noves vies d’aplicació dins el món de la gastronomia. Filipe Celis, del...
Llegir totLa Càtedra de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB promou el posicionament acadèmic de Barcelona i el seu lideratge internacional
• La signatura de l’acord entre l’Ajuntament de Barcelona, el CETT i la Fundació Gaspar Espuña-CETT té com a objectiu promoure el posicionament acadèmic de la ciutat en els àmbits de turisme, hoteleria i gastr...
Llegir totEmma Pla participa en una nova sessió del Pla de la Gastronomia a Catalunya
En el marc de la designació de Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia 2016 (CREG’16) , el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a través de Prodeca, coordinadament amb el Departament d’Empres...
Llegir totEl Grup de Recerca Turisme, Cultura i Territori (GRTCT) participa per primera vegada en un projecte Europeu
El passat dia 29 de setembre el comitè decisori de la Unió Europea reunit a Marsella va aprovar els projectes presentats al programa Interreg Mediterranean . En concret, entre els 40 projectes aprovats es troba " EMbleMatiC- Emblematic Medite...
Llegir totCelebrem el primer CETT-UB & Maxxium Guest Bartending
Dimecres que ve, 19 d'octubre , celebrarem el nostre primer CETT-UB & Maxxium Guest Bartending . Ens sumem a la tendència dels pop-up, obrir de manera efímera un local, en aquest cas una cocteleria, durant un temps determinat. En el nostr...
Llegir totCèsar Cànovas participa a la SS Gastronomika amb un maridatge de cerveses artesanals
Del 2 al 5 d’octubre s’ha celebrat a San Sebastián la SS Gastronomika , unes jornades que són un referent mundial en el món de l’alta gastronomia, un dels millors segons la revista Forbes . En aquests quatre dies...
Llegir totEl CETT-UB, un any més, amb la Tapa Solidària
De nou, el CETT col·labora amb la Tapa Solidària, que enguany celebra la 6ª edició. Aquest any, l’Aula Restaurant CETT participa amb el plat “ Suquet de rap amb cremós d'all negre escalivat i ceba de figueres al vod...
Llegir totQuarta edició del programa Akademia de la Universitat de Barcelona
Des del Barcelona Institut d'Emprenedoria (BIE) de la Universitat de Barcelona impulsen, per quarta vegada, i desprès de l'èxit de les anteriors edicions, el Programa Akademia de la ' Fundación Bankinter Innovación '. Es tr...
Llegir tot“Valoració de la responsabilitat social empresarial (RSE) per la demanda hotelera”, la tesi del Dr. José Antonio Pérez-Aranda, rep qualificació de CUM LAUDE
El passat dimecres 28 de setembre, el ja Dr. José Antonio Pérez-Aranda , va realizar la defensa de la tesi titulada “ Valoració de la responsabilitat social empresarial (RSE) per la demanda hotelera ” . En aquesta inve...
Llegir totL’alumne William Aguilar presenta una recepta al programa Ben Trobats
Com ja sabeu d’altres ocasions en les que també han comptat amb nosaltres, Ben trobats és un magazine matinal de Xip TV que dedica una secció a la gastronomia. Avui, dimecres 27, William Aguilar, cursant el 3r curs de Tè...
Llegir tot