Notícies
Resultats
El 4 de novembre arriba l’Internship Talent Fair CETT-UB
El proper divendres 4 de novembre , el CETT-UB celebra, a l’Hotel Alimara, l’ Internship Talent Fair , l’espai de trobada entre el talent jove del CETT-UB (alumnat, futurs graduats i CETT Alumni), i la indústria del sector tur...
Llegir totEl CETT participa en la creació del "Pla de la Gastronomia", emmarcat en el projecte Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016
La designació de Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia 2016 ha servit per posar en marxa el denominat Pla de la Gastronomia , un simposi intermitent que, a través de diverses sessions de treball, ha analitzat transversalment la...
Llegir totMarc Trull, antic alumne del curs de Cocteleria i Mixologia CETT-UB, guanya el Rookie Challenge de Ron de Venezuela DOC
Els dies 24 i 25 d’octubre s’ha celebrat a Barcelona el Barcelona Rum Congress , un congrés destinat a bartenders , productors, head hunters , professionals i aficionats relacionats amb la comunitat global del Rom, on s’ha tracta...
Llegir totOscar Teixidó i l’alumne Marc Navarro presenten a Ben trobats el plat favorit dels catalans
Dilluns 24 d’octubre, en el marc del Fòrum Gastronòmic , l ’ escudella i carn d’olla es van proclamar com a Plat Favorit dels Catalans , en el concurs que ha organitzat la revista Cuina amb la col·laboració de Cata...
Llegir totJordi Arcos participa en el II Congrés Internacional sobre Innovació Educativa en Filosofia a la Universitat de València
Els dies 19, 20 i 21 d’octubre va celebrar-se a València, a la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació de la Universitat de València , el II Congrés Internacional sobre Innovació Educativa en Filosofia ....
Llegir totEl Campus CETT-UB inicia el curs guardonant l'excel•lència en recerca de Cicles, Grau, i Batxillerat en Turisme, Hoteleria i Gastronomia
• Alumnes de Lleida, Flix i Tarragona, guardonats per la Fundació Gaspar Espuña-CETT pels treballs de recerca en turisme de batxillerat • L’advocat i urbanista Albert Cortina ha destacat la importància dels destins t...
Llegir tot130 alumnes del CETT participen a Hostelco
Un any més es celebra Hostelco , el major saló d’equipament per a la restauració, l’hoteleria i col·lectivitats. La Fira de Barcelona acull del 23 al 26 d’octubre aquesta gran fira, líder nacional i referen...
Llegir totEnric López C. part activa del X Congrés Internacional sobre Turisme Rural i Desenvolupament Sostenible
Del 19 al 21 d'octubre, s'ha celebrat a la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Santiago de Compostel·la CITURDES , el X Congrés Internacional sobre Turisme Rural i Desenvolupament Sostenible . El professor i inve...
Llegir totTorna Mercat de Mercats i nosaltres, de nou, ens sumem a la festa
Els dies 21, 22 i 23 d’octubre es celebra la setena edició Mercat de Mercats . La fira, que organitza l ’Institut Municipal de Mercats de Barcelona , amb la col·laboració del grup GSR s’ubicarà, com de cos...
Llegir totNan Ferreres participa en una nova sessió del Pla de la Gastronomia a Catalunya
Com us hem anat informant, en el marc de la designació de Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia 2016 (CREG’16) , el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a través de Prodeca, coordinadament amb el...
Llegir tot