Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

25.05.2017

Entreguem els premis dels Concursos d’Hoteleria

Concurs Cocteleria Bacardi-CETT Concurs Cuina Restaurant CETT Bacardi Hoteleria gastronomia

Dimecres 25 de maig van entregar-se els premis de l’ XI Concurs de Cocteleria Bacardi-CETT i del XII Concurs de Cuina i Restaurant del CETT , en el marc de l’ Acte de Lliurament de Diplomes dels Cicles Formatius d’Hoteleria. ...

Llegir tot
22.05.2017

Els alumnes de Direcció d'Esdeveniments colal·laboren en "Neda el Món Swimn Barcelona"

neda el món natació barcelona esdeveniments esportius CETT

Un any més, i ja en van tres, els alumnes del Màster de Direcció d'Empreses Turístiques de l'especialitat en Direcció d'Esdeveniments participen en la logística i control de l'esdeveniment esportiu " Neda el Món Swim ...

Llegir tot
19.05.2017

Finalistes del XIII Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic 2017

FGE-CETT Emprenedors Empreneduria concurs CETT turisme

Ahir dijous 18 de maig es va reunir el jurat del Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic per escollir els guanyadors d’aquesta XIII edició , en la que els finalistes van presentar el seu projecte. Enguany s’...

Llegir tot
18.05.2017

Enrique Prado, alumne de Cocteleria i Mixologia, la figura més destacada del concurs Spiritessence

Spiritessence cocteleria gastronomia CETT concurs mixologia

El passat dilluns, 15 de maig, va celebrar-se el concurs de destil·lats i licors, Spiritessence , un concurs nacional de cocteleria per equips. L’ alumne del Curs amb Diploma d’Extensió Universitària de Cocteleria i ...

Llegir tot
18.05.2017

“Ben Trobats” cuina magret d’ànec amb un alumne del CETT

Ben Trobats cuina gastronomia CETT XipTV programa televisió magret ànec

El passat dimarts 16 de maig , el magazine matinal de Xip TV, Ben Trobats , va comptar de nou amb un alumne del CETT, Oriol Dieguez Millán , per a la realització en directe d’una recepta. L’Oriol, de 2n de Tècnic e...

Llegir tot
18.05.2017

Arriba el XI Concurs de Cocteleria Bacardí CETT 2017!

CETT cocteleria Bacardí concurs bartenders gastronomia

Avui, dijous 18 de maig, celebrem el XI Concurs de Cocteleria Bacardí-CETT 2017 “Mix it up con Star of Bombay”. En aquest concurs, que es desenvolupa a l’Hotel Alimara Barcelona, participen 7 alumnes finalistes del CET...

Llegir tot
12.05.2017

Últims dies per a presentar-se al Premi "Millor Tesi Europea de Doctorat en Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB - CONSEDOC"

CETT-UB CETT CONSEDOC tesi doctoral turisme tesi premis

Mitjançant la creació del Premi a la Millor Tesi Doctoral Europea en Turisme, Hoteleria o Gastronomia , concedit anualment per l’Escola Universitària CETT-UB i el CONSEDOC , es pretén fomentar, potenciar i reconèixer la i...

Llegir tot
12.05.2017

XXII Concurs de Cuina i Servei de Restaurant del CETT

concurs cuina i restaurant CETT gastronomia

El pròxim dilluns, 15 de maig, celebrem la XXII edició del Concurs de Cuina i Serveis de Restaurant de CETT. En aquesta vint-i-dosena edició, tres equips formats per tres representants de Cuina i dos de Serveis de Restauració defens...

Llegir tot
12.05.2017

Festa a Àgora Bcn pels participants del Torneig Esportiu CETT 2017

Torneig Esportiu CETT Àgora residència turisme

La residència Àgora BCN organitza el 25 de maig un sopar i una festa pels seus residents finalitzadors i també pels participants al Torneig Esportiu CETT 2017 que ha tingut lloc en els darrers mesos. L'alumnat que ha competit en les moda...

Llegir tot
12.05.2017

Dos alumnes del CETT participen a la primera edició de la Miguel Torres Wine Academy

miguel torres wine academy vi vilafranca penedés CETT

Del 13 al 15 de juny es celebra la 1º edició del Miguel Torres Wine Academy , a la central de Bodegues Torres a Vilafranca del Penedès. Els alumnes de 2n de Tècnic Superior de Direcció de Cuina i Serveis de Restauraci&...

Llegir tot