Notícies
Resultats
El CETT participa al projecte Value Europe que fomenta la sostenibilitat i la internacionalització
L'alumnat de cicles formatius de Turisme del CETT-UB ha participat en el projecte Erasmus K2 "Value Europe", que s'ha desenvolupat durant dos cursos escolars. "Value Europe: Creating an International Responsible Event for Local Community" , que s'ha dut a terme entre gener de 2022 i octubre de 2023, tenia com a objectiu l' elaboració d'un esdeveniment sostenible . Aquest ...
Llegir tot5 avantatges de fer un intercanvi universitari
La Go Abroad Fair , celebrada el darrer 20 d’octubre al CETT, va reunir 150 alumnes interessades en un intercanvi internacional. La Go Abroad Fair va comptar amb diferents estands on l'alumnat del CETT va poder conèixer l'experiència de mobilitat internacional de cadascuna de les més de seixanta destinacions internacionals de mobilitat acadèmica . Estudiar a l’estranger és tot un repte: cal ...
Llegir tot3 reflexions de Paula Fernández-Ochoa per iniciar el curs acadèmic
El darrer 25 d'octubre, Paula Fernández-Ochoa, consultora i fundadora de +MoreThanLaw i Vivir corRiendo, va ser l'encarregada de la ponència de la Lliçó Inaugural del 54è curs acadèmic del CETT-UB amb el títol "No tengo fuerzas para rendirme". Durant la benvinguda, la Dra. Maria Abellanet i Meya, presidenta del CETT, va donar pas a la ponència de Paula Fernández-Ochoa animant a l'a...
Llegir totK-Pop Up Alimara: Un restaurant efímer que brindarà una autèntica experiència coreana
L'Hotel Alimara, la Universitat de Woosong i el CETT ens acosten a la cuina coreana Els propers 10 i 11 de novembre, l'Hotel Alimara organitza el seu primer restaurant "pop-up" al Restaurant Summum, situat a la planta baixa de l'Hotel. Es tractarà d'un esdeveniment gastronòmic únic i efímer, obert únicament aquests dos dies, que pretén personalitzar una experiència de màxim nivell....
Llegir tot"És important que l'alumnat del CETT pugui tangibilitzar que tot el que llencem a l'abocador té un cost social i ambiental molt alt"
El 16 d'octubre se celebra el Dia Mundial de l'Alimentació i al CETT volem posar l'enfocament en la gestió responsable dels recursos i la importància d'una educació en valors centrada en la sostenibilitat. Una experiència educativa on s’expliquen les conseqüències del malbaratament alimentari El Gastrorecup és una estratègia de sensibilització i conscienciació sobre la problemàtica del ma...
Llegir totEl CETT-UB recull el reconeixement de quatre estrelles en la prestigiosa auditoria QS Stars
El CETT-UB ha estat premiat amb quatre estrelles en l'auditoria de QS Stars de Quacquarelli Symonds , rànquing de referència d'institucions d'educació superior a tot el món. Aquest reconeixement, que van recollir la directora general del CETT-UB, Elisabeth Ferrer, i el Corporate Development Director del CETT, David Peguero, atorga al CETT-UB la millor qualificació (cinc estrelles) en les cat...
Llegir totInauguració del 54è curs acadèmic 2023-2024
L' Acte d'Inauguració del 54è curs acadèmic del CETT tindrà lloc el 25 d'octubre, a les 13.00 h al Gran Saló Catalunya de l'Hotel Alimara Barcelona. Maria Cusó, periodista, serà la conductora de l’acte i donarà la benvinguda a la dra. Maria Abellanet i Meya, presidenta del CETT, que dedicarà unes paraules als assistents per a donar inici a l'esdeveniment. El dr. Joan Guàrdia, mgfc. rector de...
Llegir totLa Gran Nit Solidària del Liceu: Un esdeveniment altruista que uneix la gastronomia i la solidaritat al Liceu
El CETT, amb el seu compromís solidari, ha format part aquest any de la Gran Nit Solidària del Liceu , que es va celebrar el passat diumenge 17 de setembre Aquesta va ser la sisena edició de l’esdeveniment, que va reunir 420 persones i va aconseguir recaptar 70.000€ per a cadascuna de les fundacions benèfiques: la Fundació Gavina i The World Central Kitchen Cookbook. Aquest acte solidari va ...
Llegir totSostenibilitat, talent i formació de qualitat, al centre del Girocamping PRO 2023
El congrés Girocamping PRO , celebrat el passat 28 de setembre al Teatre Municipal de Lloret de Mar, ha reunit experts de renom i uns 350 assistents. L'esdeveniment, que ha posat de manifest els esforços dels càmpings gironins per desestacionalitzar el turisme i millorar la seva sostenibilitat, ha comptat amb una trentena d’empreses participants. La formació de qualitat i el talent, al cen...
Llegir totBxCat Alimentació: Explorant la Tecnologia Blockchain en el Sector Agroalimentari
El CETT-UB co-organitza juntament Centre Blockchain de Catalunya (CBCat) el BxCat Alimentació , una jornada dedicada a la innovació tecnològica en el sector agroalimentari, amb un enfocament especial en l'aplicació de la tecnologia blockchain. Una jornada innovadora a Vic L'esdeveniment tindrà lloc el matí del 4 d'octubre al Recinte Firal el Sucre, a la ciutat de Vic (carrer de la Llotja,...
Llegir tot