Notícies
Resultats
El reprofitament alimentari al CETT-UB, al ‘Valor afegit’ de TV3
Mira el reportatge de TV3 El programa Valor afegit , de Televisió de Catalunya, ha parlat de l'impuls que el CETT fa del reaprofitament alimentari en les formacions de cuina i gastronomia. L’espai televisiu dedicat a l’economia ha analitzat el reaprofitament alimentari amb el professor Felipe Celis . Més informació de les formacions de gastronomia i cuina del CETT
Llegir totMàster en especialitat de Direcció Hotelera en format blended
El CETT-UB ofereix la modalita semipresencial (Blended) de l'especialitat en Direcció Hotelera del Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració . D’aquesta manera, pots conciliar la teva activitat laboral o personal amb una formació acadèmica d'alt nivell. Aquesta formació està pensada per a aquelles persones interessades en cursar el programa, però que, per les seves circumstàncies pro...
Llegir totHotel Universitari Alimara: l'àmbit acadèmic i hoteler es fusionen al Campus CETT-UB
Al CETT-UB, School of Tourism, Hospitality and Gastronomy, evolucionem l’ Hotel Alimara cap al concepte d’Hotel Universitari per tal que esdevingui un lloc essencial per a la formació, recerca i transferència de coneixement en turisme, hoteleria i gastronomia. D’aquesta manera, avancem en l’experiència de formació dels estudiants i creem un espai permanent de recerca i investigació que generi c...
Llegir totL'estudi de l'espirulina al CETT-UB, a 'La Vanguardia'
Recepta amb espirulina feta al CETT Una microalga anomenada espirulina està guanyant terreny com a superaliment i podria transformar el món de la nutrició, segons Helena Martín , investigadora al capdavant del projecte del CETT-UB que estudia la producció ecològica d'aquest aliment i les seves aplicacions en gastronomia amb el suport del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Ru...
Llegir totGastronomia Sostenible: preguntes clau, tendències actuals i Màster al CETT-UB
Dia Mundial de la Gastronomia Sostenible Saps què és la gastronomia sostenible i com influeix en la conservació del medi ambient? Quines són les pràctiques sostenibles clau per als restaurants i els beneficis d'optar per ingredients locals i orgànics? En el Dia de la Gastronomia Sostenible, t'expliquem les tendències més actuals i com pots formar-te en el camp de la gastronomia sostenible am...
Llegir totTurisme de creuers a Catalunya, a debat en el tercer Esmorzar de Turisme del CETT i Foment
La tercera edició dels Esmorzars de Turisme debatrà sobre el turisme de creuers a Catalunya. Organitzada per Foment del Treball i el CETT, la trobada tindrà lloc el 7 de juliol, a les 09:00 h., i analitzarà l'impacte econòmic, social i mediambiental de l'augment de l'activitat de creuers en el nostre territori. El debat es podrà seguir presencialment i online prèvia inscripció . Creuers a ...
Llegir totEl CETT ofereix formació a mida i continuada a empreses
Formació a mida del CETT El CETT ofereix formació a mida i continuada de l’àmbit del turisme, l’hoteleria i la gastronomia per a empreses del sector. Aquests programes de formació especialitzada permeten actualitzar coneixements, desenvolupar habilitats i generar valor afegit tant als perfils professionals com a les empreses. Exemple de formació per a empreses La setmana passada, dos g...
Llegir totHotel Alimara, empresa-universitat en el sector hoteler
L' Hotel Alimara ha tingut una destacada presència en l'última edició del TecnoHotel Fòrum , celebrada al Palau de Congressos de Barcelona (Fira de Montjuïc). Aquest esdeveniment, organitzat anualment per TecnoHotel, l'única revista especialitzada a l'Estat espanyol a analitzar i comunicar les tendències i claus rellevants per als líders turístics en el segle XXI, és una cita imprescindible per...
Llegir totCol·laboració entre el CETT i el Centre Blockchain de Catalunya per impulsar projectes de l’entorn digital i tecnològic
El CETT i el Centre Blockchain de Catalunya de la Cambra de Comerç de Barcelona (CBCat) han signat un conveni de col·laboració per impulsar activitats i projectes vinculats en l’entorn digital, tecnològic de la formació. Blockchain i turisme El CBCat està promogut per la Cambra de Comerç de Barcelona, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, i té com a objectiu promoure l’adopció d’a...
Llegir tot"Les destinacions que més aviat es transformin per acollir els visitants amb propostes sostenibles es tornaran més competitives"
Jaume Mata (València, 1970) és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de València. Va continuar la seva formació especialitzant-se en Turisme cursant un Postgrau internacional en Direcció i Administració d’Empreses i Organitzacions Turístiques a la Universitat Politècnica de València. Completant aquesta especialització, va obtenir el títol de Master (MSc) en Gestió...
Llegir tot