Notícies
Resultats
Hotelería y restauración versus COVID-19: reinventarse o morir
Todavía hoy no somos plenamente conscientes del alcance y los efectos generados por la crisis sanitaria del COVID-19 en nuestras sociedades, pero es seguro que cambios económicos, financieros, sociales, culturales y laborales han devenido en un escenario futuro poco menos que irreconocible. Por primera vez en nuestra historia reciente nos enfrentamos a una nueva crisis econó...
Llegir totMaria Abellanet, CEO del CETT, col·laborarà amb el Cercle de Turisme de la Diputació de Barcelona
La Dra. Maria Abellanet i Meya, CEO del CETT, formarà part del Cercle de Turisme de la Diputació de Barcelona, la plataforma de serveis de màrqueting i de treball amb el sector turístic. Com a col·laboradora, Abellanet aportarà la seva expertesa i coneixement del sector i participarà en les accions de dos dels eixos en què treballa el Cercle: coneixeme...
Llegir totÁlvaro Arrieta, a Betevé: “Al turisme li costarà tornar a tenir les mateixes xifres d’abans, però la gent vol viatjar"
Fer front a la pandèmia és ara una prioritat, especialment per al sector turístic. El programa Reset, de Betevé, que analitza les transformacions econòmiques i socials a Barcelona després de la crisi de la COVID-19 , ha tractat avui la reconversió hotelera per fer front a la pandèmia. Ha comptat amb la participació d’Álvaro Arrieta, direct...
Llegir tot5 consells per estudiar des de casa
Ens trobem en una segona onada de la pandèmia i, seguint les indicacions de les autoritats, la comunitat del CETT estudi a o treball a a distància. A continuació trobaràs alguns consells per gestionar millor aquest a nova situació : 1. Estableix una rutina de treball. De la mateixa manera que tenies els teus horaris i t’organitzaves l’agenda anant a la ...
Llegir totBarcelona formarà professionals de l'àmbit turístic en el primer màster LGTBI
· La regidoria de Turisme i Indústries creatives impulsa amb 36.000 euros, juntament amb el CETT-UB, la creació del primer màster LGTBI destinat a professionals del sector turístic · El màster, pioner en aquest àmbit, ofereix un coneixement actualitzat sobre la gestió de l'oferta turística adreçada a aquest col·lectiu i com adaptar-...
Llegir totEl CETT assisteix a la reunió anual de Membres Afiliats a l’OMT
El CETT ha participat a la 42a Sessió Plenària de Membres Afiliats , que s’ha celebrat el mes de novembre en unes circumstàncies sense precedents per la pandèmia de la COVID-19, que requereixen anticipar, abordar i superar els nous reptes i atendre les noves tendències de el sector turístic. Aquesta reunió anual ha reunit els Membres Afiliats de tot e...
Llegir totLa formació en gastronomia s’adapta al context de la COVID-19
La continuïtat de la formació en els temps de la COVID-19 ha estat tot un repte que, en el cas de la formació en un àmbit com la gastronomia, que porta la presencialitat en el seu ADN, s’ha accentuat. La formació en gastronomia, així com tot el CETT, s’ha adaptat per seguir impartint les classes tant teòriques com pràctiques. Per fer-ho pos...
Llegir totEls investigadors el CETT debaten sobre els reptes del turisme urbà
Els dies 5 i 6 de novembre va celebrar-se a Barcelona la segona edició del congrés internacional TOURISCAPE – Paisaje Transversal y Turismo centrada, aquest any, en els reptes del turisme urbà. El TURCiT i el GRATiR van tenir-hi una participació destacada amb la presència de diversos dels seus investigadors. En el cas del TURCiT, la Dra. Alexandra Georgescu Paq...
Llegir totEl CETT i el Cículo Internacional de Directores de Hotel col·laboren per impulsar la formació en el sector hoteler
El CETT ha signat un acord de col·laboració amb el Cículo Internacional de Directores de Hotel (CIDH), amb l'objectiu d'ampliar les aliances en l'àmbit professional i corporatiu, tot impulsant la formació en el sector hoteler. En el marc d'aquest conveni, el CIDH promourà els programes formatius del centre universitari entre els seus associats -m...
Llegir totDel CETT al món. Torna la Fira Go Abroad sobre mobilitat internacional
Viatjar i viure noves experiències és un valor afegit durant l’etapa d’aprenentatge. Permet conèixer altres realitats i cultures, obrir la mirada i veure la realitat des d’un altre prisma, a més de connectar-nos amb persones i realitats diferents a la nostra tot aprenent nous idiomes, un aspecte clau en els sectors del turisme, l’hoteleria i la gastro...
Llegir tot