Notícies
Resultats
El CETT acull la final del 1r Certamen Professional de Pasta Italiana "Alta Cucina"
La marca de pasta italiana d'alta gamma De Cecco va celebrar el passat dilluns 11 de juny a les instal · lacions de l'Escola d'Hoteleria del CETT la final de la I ª edició del Certamen Professional de Pasta Italiana "Alta Cucina", un concurs d'àmbit na...
Llegir totParlem sobre la presència On-Line de les empreses turístiques catalanes al “BUY CATALUNYA 2012”
En el marc del Buy Catalunya 2012, el workshop més important del sector turístic a Catalunya, on les empreses catalanes líders del sector es troben amb turopoeradors de tot el món, el director del Master “e-Tourism” de l’ EUHT CETT-UB , Enric Lopez, ...
Llegir totNova col•lecció editorial de manuals de museística, patrimoni i turisme cultural
La Dra. Nayra Llonch Molina, professora de l’Àmbit de Coneixement Expert de Turisme, Cultura i Territori de CETT-UB, juntament amb el Dr. Joan Santacana Mestre, professor titular del Departament de Didàctica de les Ciències Socials de la UB, són els di...
Llegir totNOVA DATA: Cursos Gratuïts de Restauració
El CETT ofereix una programació de nous cursos gratuïts, totalment subvencionats pel Departament de Treball, tècnics especialitzats i dirigits prioritàriament cap a treballadors en actiu del sector de l'hostaleria i en situació d'atur. Aquests curso...
Llegir totLa Fundació Gaspar Espuña CETT lliura els VIII Premis de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic
En el paranimf de la UB, se celebrà el dia 04 de juny, el lliurament dels Premis del VIII Concurs de Projectes emprenedors coincidint amb el dels Diplomes als estudiants de màsters i de Cursos d’Extensió universitària de l’Escola Universitària d’Hot...
Llegir totEls alumnes de Màster i CEU celebren el seu acte de finalització d’estudis
Un total de 160 alumnes dels diferents programes de màster i cursos d’extensió universitària de CETT-UB, varen participar el passat 4 de juny a l’Acte protocol•lari de finalització d’estudis, en l’esplèndid marc del Paranimf de la Universitat de Barcel...
Llegir totEls alumnes de Màster i CEU celebren el seu acte de finalització d’estudis 2013/2014
El dijous 5 de juny, més de 300 alumnes dels diferents programes de màster i cursos d’extensió universitària de CETT-UB , varen participarar en l’Acte protocol·lari de finalització d’estudis, en l’e...
Llegir totEls alumnes de Màster i CEU celebren el seu acte de finalització d’estudis.
El dijous 6 de juny, mes de 200 alumnes dels diferents programes de màster i cursos d’extensió universitària de CETT-UB, varen participarar en l’Acte protocol•lari de finalització d’estudis, en l’esplèndid marc del Paranimf de la Universitat de Barcelo...
Llegir totAvui ·Sopar de Cloenda i Lliurament de Diplomes de Cicles d'Hoteleria Curs 2011-12
Avui dijous a l’Hotel Alimara, es celebrarà el tradicional sopar de pares de fi de curs i es procedirà al lliurament de diplomes dels alumnes finalitzadors dels cicles de grau mitjà en cuina gastronomia i serveis de restaurant i el cicle superior de re...
Llegir totEl CETT organitza una mostra de productes alimentaris tradicionals i característics de la gastronomia de Catalunya al BUY Catalunya
El CETT col•labora en l’acte de benvinguda als participants al BUY Catalunya que tindrà com a marc el Palau Robert el dia 4 de juny, organitzant i coordinant una mostra de productes alimentaris tradicionals i característics de la gastronomia de Catalun...
Llegir tot