Notícies
Resultats
Lliurament dels Premis del IX Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic
El passat dijous 6 d’abril va tenir lloc el lliurament dels Premis del IX Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic que organitza la FGE-CETT. Enguany, en aquesta IX convocatòria, s’han presentat a concurs 19 projectes. D’aquests 14 van s...
Llegir totUn exalumne del Curs de Sommeliers del CETT es proclama Millor Sommelier de Catalunya
El passat dilluns 10 de juny al Palau de Congressos de Lleida es va celebrar la final del concurs de Millor Sommelier de Catalunya 2013. 20 sommeliers procedents de les semifinals celebrades a totes les províncies es varen congregar a la Llotja de Lle...
Llegir totEl CETT amplia les seves instal•lacions amb un projecte innovador
El CETT amplia les seves instal•lacions amb nous espais sensorials, sales interactives, noves aules d’aprenentatge, nous tallers de gastronomía…Més de1.200 m2 per a donar resposta a totes les necessitats del seu alumnat. Les obres duraran tot estiu...
Llegir totPresentació de l'Observatori de Turisme Rural a Castella-la Manxa
La Presentació de l'Observatori del Turisme Rural a Castella-la Manxa: reptes, tendències i oportunitats per al sector, va tenir lloc el pasat 13 de juny al Pavelló de Fires i Congressos de Ciudad Real. A la taula presidencial va estar juntament am...
Llegir totMàrqueting turístic del Segle XXI: el Cas de la Comunitat Valenciana
En el marc del Màster "E-Tourism", varen tenir l'oportunitat de conèixer el pla de màrqueting on-line i les accions innovadores que ha desenvolupat la comunitat valenciana en matèria turística, com pot ser el cas dels Blogtrips. El ponent convidat va...
Llegir totEl Conseller d'Ocupació i Empresa visita el CETT
El conseller d'Ocupació i Empresa, Felip Puig, ha visitat avui les nostres instal·lacions. En el transcurs de la seva visita, el conseller ha pogut conèixer de primera ma les diferents accions que portem a terme per tal de reforçar els vincles entre l'...
Llegir totUn antic alumne del curs de sommeliers guanya la V semifinal del concurs "Millor Sommelier d'Espanya en Cava"
El passat dimecres 15 es va celebrar al CETT la cinquena semifinal del Concurs "Millor Sommelier d'Espanya en Cava", organitzat pel Consell Regulador del Cava. Albert Teixidó , actual sommelier de la vinoteca Mar de Tierra i antic alumne del curs ...
Llegir totPer segon any consecutiu 2 alumnes de l'Escola d' Hoteleria CETT entre els 10 finalistes del II Premio Promesas de la Alta Cocina
L' escola d'alta cuina Le Cordon Bleu Madrid ha publicat els 10 finalistes del II Premio de Promesas de la alta cocina. Els aspirants, provinents de toda España, competiran a la final del pròxim 31 de maig a la seu de Le Cordon Bleu Madrid. ...
Llegir totL’Escola d'Hoteleria del CETT col·labora en el Sopar del Català de l'Any
Alumnat i professorat de cuina i sala de l’Escola d’Hoteleria varen col•laborar novament, el passat dimecres dia 15 de maig en el TNC, en la celebració del Català de l’Any que organitza el Periodico de Catalunya. En un sopar per a una mica més de 600 ...
Llegir totCelebrem la IX Jornada de Gestió de les Persones en el Sector Turístic “Recruitment 2.0 : Posiciona't, busca i troba feina a les xarxes socials”
El passat 23 de maig a les 18.00h va tenir lloc la IX Jornada de Gestió de les Persones en el Sector Turístic. En aquesta edició tractarem el tema: R ECRUITMENT 2.0 : POSICIONA’T, BUSCA I TROBA FEINA A LES XARXES SOCIALS ” El sector Turístic és en a...
Llegir tot