Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

28.02.2014

Arriba la XIV Trobada Escola+ Universitat+ Empresa CETT, el Networking Talent del Sector

trobada Escola+Universitat+Empresa

Els propers dies 3 i 4 de març, el Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia del CETT organitza la XIV edició de la Trobada Escola+Universitat+Empresa. L’objectiu d’aquesta jornada és crear un entorn favorable de relació...

Llegir tot
27.02.2014

Participa al Concurs Fotogràfic de la #trobadacett

#trobadacett

En motiu de la XIV Edició de la Trobada Escola+ Universitat+ Empresa, CETT-UB i l’E3 – Espai Estudiant Empresa organitza un concurs fotogràfic per l’alumnat del CETT i els associats a Alumni CETT usuaris de Facebook, Instagr...

Llegir tot
27.02.2014

Participa al Concurs Fotogràfic de la #trobadacett

#trobadacett concurs trobada escola+universitat+empresa facebook twitter instagram

En motiu de la 15a Edició de la Trobada Escola+ Universitat+ Empresa, CETT-UB i l’E3 – Espai Estudiant Empresa organitza un concurs fotogràfic a Facebook, Instagram i Twitter vinculat a la campanya "#TrobadaCETT” . Podran pa...

Llegir tot
20.02.2014

Qualitat i innovació a la VIII Trobada Gastronòmica del CETT

Del 17 al 19 de febrer, l'Escola d'Hoteleria del CETT va celebrar la VIII Trobada Gastronòmica. Amb més força que mai, la cita va reunir a grans protagonistes de la gastronomia, com Mario Sandoval, Jordi Roca i de la cocteleria com, Javi...

Llegir tot
20.02.2014

Presentació de l'Observatori de Turisme Rural a NAVATUR

navartur

L’Observatori de Turisme Rural, projecte liderat pel CETT-UB, EscapadaRural.com i Netquest, ha estat un dels protagonistes del 5.º CONGRESO INTERNACIONAL DE TURISMO RURAL DE NAVARRA, celebrat el 20 i 21 de febrer. La directora de comunicaci&...

Llegir tot
14.02.2014

Presentació del primer grau interuniversitari (UB-UPC) de Ciències Culinàries i Gastronòmiques

Presentación del primer grado interuniversitario (UB-UPC) de Ciencias Culinarias y Gastronómicas

Presentació del primer grau interuniversitari (UB-UPC) de Ciències Culinàries i Gastronòmiques JOAN ROCA: “EL NOU GRAU ÉS UN PROJECTE IMBATIBLE D'EXCEL.LÈNCIA GASTRONÒMICA I CULINÀRIA" • El xef ...

Llegir tot
13.02.2014

Presentació de l'Observatori de Turisme Rural al Campus d'Universitari d'Ourense

Propietaris d'establiments rurals de Galícia i estudiants de Turisme es van donar cita a la Facultat de Ciències Empresarials i Turisme del Campus d'Ourense , dimarts passat dia 11, on es va desenvolupar una nova jornada l'Observatori do turi...

Llegir tot
13.02.2014

Gran tasca de l'alumnat del CETT al 1er fòrum de Turisme de Reunions

1er fòrum de Turisme de reunions

El passat dia 11 de febrer va tenir lloc el 1er fòrum de Turisme de reunions organitzat per el Catalunya Convention Bureau. #TurismeReunionsCat Es tractava de la primera reunió de treball, de totes les empreses que intervenen en el sector del...

Llegir tot
06.02.2014

Segueix les activitats programades per triomfar a la #trobadacett

trobadacett

Saps quines són les Claus del Networking Profesional? Saps com preparar un bon CV o fer una carta de presentació que desperti interès? Tens les eines necessàries per exprimir tot el teu potencial de forma sintètica i atractiva?...

Llegir tot
03.02.2014

Celebrem la VIII Trobada Gastronòmica

Des del 17 fins el 19 de febrer, l'Escola d'Hoteleria es convertirà de nou en un espai d’enllaç entre els alumnes que es preparen per formar part del sector i les empreses d’alimentació, els professionals de la cuina, el serv...

Llegir tot