Notícies
Resultats
El CETT i Segittur uneixen esforços per al foment i desenvolupoament de la Innovació i la Tecnologia aplicades al Turisme, Hoteleria i Gastronomia
- Les dues institucions comparteixen la visió d’apostar esforç i recursos per a potenciar les noves tecnologies. - La col·laboració pretén crear projectes d’investigació en l’àmbit del t...
Llegir totJornada: Màrqueting Digital en el Sector Gastronòmic
En els últims anys, hem comprobat com en els rituals gastronòmics s’hi afegia un nou component: la tecnología 2.0. Es comú veure a taula telèfons mòbils amb els que es faran fotografíes del menjar que es pujaran...
Llegir totReptes, tendències i oportunitats en el Observatori del Turisme Rural de Castella-la Manxa
L'esdeveniment, que va tenir lloc el 18 de novembre a la Facultat de Ciències Socials de la UCLM, va comptar amb la presència d'Ana Isabel Fernández Samper, directora general de Turisme de Castella-la Manxa. Durant la jornada es van pres...
Llegir totParticipem en el III Fòrum de Turisme de la Selva
El proper dimecres 2 de desembre es celebra el III Fòrum de Turisme de la Selva, l’espai de trobada anual per a la reflexió del turisme a la comarca dela Selva. A l’edició d’enguany , que es celebra a calde...
Llegir totNomés per visitar algun element patrimonial aprenem?
Fem museus, centres d’interpretació, museïtzem patrimoni turístic amb la intenció de fomentar la conservació i sobretot la difusió i aprenentatge d’allò que simbolitza; però, realment s’aconsegu...
Llegir totDol al Grup CETT pels atemptats a París
L’equip i alumnat del Grup CETT estan convocats avui dilluns 16 de novembre, a les 13:00h , per fer un minut de silenci per expressar el seu més sentit condol als familiars i amics de les víctimes dels atemptats a París del passat ...
Llegir totFes-te voluntari de la 'Gran Recapte d’Aliments a Catalunya' 27 i 28 de novembre
Per setè any consecutiu, els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya organitzen el gran Recapte d’Aliments a Catalunya amb l’objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades. ...
Llegir totParticipem al Fòrum Gastronòmic de Girona
Del 15 al 17 de novembre , es celebra a Girona El Fòrum Gastronòmic , el primer congrés de gastronomia amb fira que porta vigent des de 1999 . Aquest espai multidisciplinar, permet al visitant poder disfrutar a la vegada d'un me...
Llegir totEl Campus CETT-UB inicia el curs guardonant l'excel·lència en recerca de Grau i Batxillerat en Turisme i Hoteleria
• Alumnes de dos centres de batxillerat de Lleida i un d’El Vendrell, guardonats per la Fundació Gaspar Espuña-CETT pels treballs en turisme i hoteleria. • Enguany, s’inicia el primer curs universitari en Mixologia ...
Llegir totDamià Mulà parla del nou curs de Cocteleria i Mixologia a 8TV
Ahir, vam celebrar a l'Altell de l'Hotel Alimara l'inici del primer curs de Mixologia i Coctecteleria de tot l'Estat . El fet que aquests estudis universitaris siguin pioners en tot el territori, junt amb que s'ha creat una aula tècnica e...
Llegir tot