Notícies
Resultats
El CETT s’adhereix a l’Associació Europea d’Escoles d’Hoteleria
Des del mes de novembre de 2015, el CETT forma part de l’ Associació Europea d’Escoles d’Hoteleria (AEHT) , una organització internacional no governamental (ONG), amb caràcter consultiu pel Consell d'Europa. Va ser crea...
Llegir totNova edició de la campanya de Recollida de Joguines, del 14 al 16 de desembre
Aquest any es celebra la una nova edició de la campanya de recollida de joguines que organitza la UB . Com no podía ser d’una altra manera, aquest any ens sumem de nou a la causa, per a que cap infant es quedi sense regal la nit de reis...
Llegir totQuins efectes poden tenir les polítiques estatals en l'activitat turística a Catalunya? Conclusions de l'Observatori CETT
En motiu de la convocatòria d’eleccions al Congrés dels Diputats i el Senat del proper 20 de desembre de 2015 , i coincidit amb l’inici de la campanya electoral, el Campus Internacional CETT-UB acull un nou debat amb els membres d...
Llegir totDeixa’m tastar parla amb en César Cànovas sobre el neuromàrqueting
Deixa’m tastar , l’ espai de gastronomía radiofònic de la mà d’en Marc Orozco i la Xènia Roset, ha entrevistat a César Cànovas per parlar del neuromàrqueting. Es tracta d’una modalitat...
Llegir totEl Tenedor entrevista Nan Ferreres al voltant de la gestió dels restaurants en generacions futures
El Tenedor és un dels buscadors de restaurants que ja forma part de les nostres vides. Sovint consultem quines opcions hi ha o anem més enllà veient quines son les opinios d’altres consumidors davant de la nostra tria. El model d...
Llegir totFood Trucks i Seguretat Alimentària, taula rodona de l’AVHIC
Avui, l’ AVHIC , l’Associació de Veterinaris i Higienistes de Catalunya, ha organitzat una Jornada amb taula rodona per debatre sobre les qüestions que afecten un nou fenòmen a l’alça, els food trucks . El...
Llegir totREDINTUR premia el Treball Final de Màster de Carlos Alamilla sobre l’impacte turístic a la Barceloneta
El passat 26 de novembre, es va celebrar el V Forum Red Intur , l’event que reuneix els membres que el conformen, els estudiants de màster i diferents experts i professionals de turisme. La Facultat de Turisme de la Universitat de M...
Llegir totJornada formativa sobre restauració per a celíacs
L’associació de celíacs de Catalunya estima que la celiaquía afecta a un de cada cent habitants i en el cas de Barcelona hi hauria 16.000 celíacs, tot i que només 2.000 n’estaríen diagnostícats. E...
Llegir totNeix Minube School, iniciativa col•laborativa impulsada per co-crear a favor de la indústria turística responsable i sostenible
El passat 25 de novembre, Minube va treure a la llum el projecte Minube School , amb l’objectiu de generar debat i coneixement a través de diferents àrees de treball, per tal de contribuir a crear un espai de diàleg en el sector tu...
Llegir totObservatori CETT ''Eleccions Generals 2015: efectes de les polítiques estatals sobre l'activitat turística a Catalunya"
En motiu de la convocatòria d’eleccions al Congrés dels Diputats i el Senat del proper 20 de desembre de 2015, i coincidit amb l’inici de la campanya electoral, el Campus Internacional CETT-UB acull un nou debat amb els membres de...
Llegir tot