S'inaugura la II edició de Els Sabors de la Tardor
Avui, 27 d’octubre, s'ha presentat a Mercabarna, la segona edició de Els Sabors de la Tardor.
Aquesta és una iniciativa dels Majoristes de fruites i Hortalisses de Mercabarna (AGEM) per promoure aquests productes de temporada així com també , potenciar les festes gastronòmiques més tradicionals.
Per fer-ho possible, la campanya es complementa amb La castanyada més foodie, un conjunt de receptes amb els ingredients més representatius d’aquesta època, com poden ser els moniatos, les castanyes, les carbasses, les magranes, els codonys o els bolets; entre d'altres.
El CETT hi ha participat confeccionant en directe alguna d'aquestes receptes, de les mans expertes de l’Oscar Teixidó i un petit grup d’alumnes. També s'hi ha pogut tastar un còctel de Magrana i xips de moniato.
Aquesta campanya arribarà als 39 mercats municipals de Barcelona de la mà dels millors ambassadors, els fruitrers i fruiteres.