Notícies
Resultats
Isabel Lugo parla dels dolços de Nadal a Rac1
El passat 1 de gener, Emma Aixalà , presentadora del programa de ràdio “ Amb molt de gust ” de Rac 1 va entrevistar la professora d’Història de la Gastronomia, Isabel Lugo. Aprofitant que eren èpoques de c...
Llegir totPresentat el “Customer Journey” de l’ Observatorio del Turismo Rural en España en el IV International Congress on Tourism 2015
Enric López C ., professor i investigador del Grup de Recerca Hoteleria va presentar el passat 4 de desembre de 2015 el projecte de l’ Observatorio del Turismo Rural en el IV International Congress on Tourism 2015 de Guimaraes, Portugal. ...
Llegir totMobilitat Turística a Barcelona, ponència de Maria Abellanet i Meya a la Jornada Receptiva d’Acave
El passat dimarts 15 de desembre , la Dra. Maria Abellanet i Meya va participar a la Jornada Receptiva organitzada per ACAVE , l’Associació Empresarial d'Agències de Viatges, al Recinte Modernista de Sant Pau i Gil. Abellan...
Llegir totEl programa Trencadís de 8tv dedica un reportatge al turisme i cinema amb Eugeni Osácar
El passat divendres 11 de desembre , el programa televisiu Trencadís de 8TV va emetre un reportatge sobre turisme i cinema a Barcelona . Van comptar amb la participació d’ Eugeni Osácar , que va mostrar alguns dels espais més ...
Llegir totXXXII Premis Alimara a la Promoció Turística
El Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB, amb el suport del Saló de Turisme B-Travel, organitza la XXXII edició els Premis Alimara que reconeixen l’esforç i qualitat de la promoció turística. Els Pre...
Llegir tot2a edició de la campanya Fes el turista a la teva ciutat!
De l’ 11 al 13 de desembre , es va celebrar la segona edició de la campanya Fes el turista a la teva ciuta t! de #DistricteBCN , a la qual l’ Hotel Alimara ha tornat a participar. Aquesta campanya va permetre apropar el ciutad...
Llegir totNova campanya "Per Nadal, la bona cuina que et cuida"
Des de l’ AGEM , l’Associació Gremial d’Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona i Província, s’ha impulsat la campanya “ Per Nadal, la Bona Cuina que et cuida ” on els majoristes de Frui...
Llegir totEugeni Osácar presenta el seu nou llibre al programa de televisió 1món.cat
El passat dissabte 5 de desembre, Eugeni Osácar va presentar el seu llibre “ Catalunya de pel·lícula ” al programa 1món.cat que pretén donar a conèixer la diversitat i la riquesa del país, explicades des d...
Llegir totEl CETT acull la presentació del llibre "Impresiones de un Barman, de Ginés Pérez
El proper dijous 10 de desembre, a les 18:00h , el Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB acull la presentació del llibre Impresiones de un Barman , de Ginés Pérez , a l'Aula Restaurant CETT. Un home darrere d'una ba...
Llegir totCatalunya Ràdio analitza la moratòria hotelera a Barcelona amb el professor Ramon Serrat
Al programa “ Economia i Empresa ” de Catalunya Ràdio del dilluns 7 de desembre, tornaven a posar damunt la taula el tema més candent del sector turístic, la moratòria hotelera . Aquesta decisió d’...
Llegir tot