Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

09.02.2016

4 alumnes del CETT semifinalistes a Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina

le cordon bleu promesas de la alta cocina concurs madrid alumnes CETT CETT cuina gastronomia

Des d’aquesta setmana ja podeu votar els 50 semifinalistes del concurs de Le Cordon Bleu “Premio Promesas de la Alta Cocina” . A l’edició d’enguany (la quarta), el Marc Luis, El Jordi Tarré, la Sonia Tur...

Llegir tot
08.02.2016

César Cànovas convidat a la jornada MAE+VINO

mae cesar canovas vi arquitectura bodega

El pròxim dijous 11 de febrer en César Cànovas, Coordinador de Gastronomia del CETT, participarà a la jornada “ Retos de la arquitectura de bodega, cultura y percepción ” que organitza MAE, la marca que ha creat Mat...

Llegir tot
08.02.2016

Ramon Serrat parla al telenotícies migdia de TV1 sobre l’augment de turistes a Catalunya

ramon serrat turisme catalunya turistes internacional institut català estadística CETT

El passat 29 de gener, l’ Institut Català d’Estadística donava a conèixer la notícia que Catalunya era líder pel que feia a l’arribada de turistes internacionals . El telenotícies de TV1 se’...

Llegir tot
04.02.2016

Es publiquen les dades de l'Observatori del Turisme Rural sobre els principals problemes del sector

OTR observatori turisme rural escapada rural netquest CETT

Aquesta setmana s’han presentat els primers resultats sobre el nou estudi de l’ Observatori de Turisme Rural , la investigació conjunta creada per Escapada Rural , Campus CETT-UB mitjançant el Grup de Recerca en Hoteleria (lí...

Llegir tot
03.02.2016

Dos alumes del CETT finalistes al XII Concurs de la mar als fogons

de la mar als fogons cambrils concurs maresme CETT

El pròxim divendres, dia 19, l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils acollirà la final del XII Concurs ‘de la mar als fogons’ , emmarcat en les jornades de Galera. Els alumnes de 1r curs de Tècnic Superi...

Llegir tot
03.02.2016

Oriol Miralbell parla d’ innovació tecnològica en l’Eturisme dins el marc de l’ENTER 2016

oriol miralbell ifitt enter 2016 eturisme etourism innovació tecnològica turisme

El professor del CETT Dr. Oriol Miralbell participa aquesta setmana al congrés ENTER 2016 , que reuneix investigadors i experts en turisme i tecnologies de la informació i la comunicació de 37 països del mon, i que enguany se celebr...

Llegir tot
03.02.2016

La V Tapa Solidària aconsegueix recaptar 30.000 euros

sergi arola tapa solidària casal dels infants CETT

La V campanya solidària de La Tapa Solidària ha sumat 30.000 euros , 5.000 euros més que l’any passat, que serviran per ajudar a les mares i infants del Casal dels Infants . Ahir, 3 de febrer, es va celebrar l’acte d...

Llegir tot
02.02.2016

Els professors Damià Serrano i Anna Torres participen a la “ETIS Conference on Managing and Promoting Sustainable and Accessible Tourism Destinations"

damià serrano anna torres ETIS turisme sostenible accessible CETT

El passat 28 de gener els professors del CETT Damià Serrano i Anna Torres van viatjar a Brussel·les per assistir a la “ European Tourism Indicator System (ETIS) Conference on Managing and Promoting Sustainable and Accessible Tourism Des...

Llegir tot
28.01.2016

El CETT organitzarà el primer Smart Tourism Congress

Maria Abellanet i Meya Smart Tourism Congres turisme Barcelona CETT

- L’Smart Tourism Congress Barcelona 2016 se celebrarà en el Campus Internacional CETT-UB, entre el 9 i l’11 de novembre d’enguany. - L’Smart Tourism Congress Barcelona 2016 vol reforçar el lideratge de Barcelona en...

Llegir tot
27.01.2016

Tornen les activitats Pre-Trobada, el teu futur en clau de present

cettalumni e3 jobfair la trobada escola empresa CETT_UB networking

T’has plantejat si podries defensar la teva candidatura de feina vs la dels teus competidors? Tens les eines necessàries per a superar la primera entrevista de feina? Vols posar-te a prova en una situació real? El CETT-UB compt...

Llegir tot