Notícies
Resultats
Un alumne del CETT a la final del Concurs Bocuse D’or
L’ Alumne del CETT Adrià Viladomat , de 3r curs de Tècnic de Cuina i Gestió de Restauració, ha estat s eleccionat per a participar a la final del Concurs Bocuse d’Or . La final, que es celebrarà els dies 10...
Llegir totComença el Saló de Turisme B>travel amb la presència CETT-UB
Un any més, el CETT-UB estarà present al B>Travel, l’antic Saló Internacional del Turisme a Catalunya . La Fira de Barcelona acull la 25ª edició del saló que es celebra del 15 al 17 d’abril. Ens troba...
Llegir totAcollim la Master Class de Cocteleria by Simone Caporale
El pròxim dimarts 19 d’abril, de 17h a 19h, celebrem, al Saló Medes de l’Hotel Alimara, la Master Class de Cocteleria de Simone Caporale , el bartender londinenc de reconegut prestigi internacional. Javier de las Muelas , i...
Llegir totCarles Gaig, Tickets i Joan Roca inauguren la X Trobada Gastronòmica CETT
De l’ 11 al 13 d'abril, el Campus CETT celebra la X Trobada Gastronòmica. Un any més, tant l’alumnat del CETT finalitzador dels cicles formatius de grau mitjà i grau superior com l’alumnat del Grau de Ciènci...
Llegir totVine a la Jornada de Portes Obertes d’aquest dissabte!
Aquest dissabte 9 d’abril, celebrem una nova Jornada de Portes Obertes tant a les instal·lacions del CETT com a l’ Hotel Alimara i la residencia universitària Àgora Barcelona . De 9.30 a 14h , obrirem les nostres porte...
Llegir totTV1 ve al CETT per preguntar-nos sobre el creixent interès pels estudis de cuina
Les escoles de cuina cada vegada compten amb més alumnes que busquen un forat a la professió. En els últims anys, els programes de televisió sobre cuina han despertat l'interès de molts pels fogons. Es nota en les acadè...
Llegir totJornada de coneixement: 1, 2, 3... Emprèn!
El proper 14 d’abril, la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona realitzarà una jornada de promoció de l’ emprenedoria. Si tens alguna idea de negoci o ja n’estàs desenvolupant un aqu...
Llegir tot42 alumnes del CETT participen en el sopar del Català de l'Any
El ‘Català de l’any’ és un reconeixement a nivell de Catalunya, organitzat per El Periódico, que té com a objectiu premiar el personatge més destacat, influent i estimat pel públic català. A...
Llegir totL’alumna del CETT, Sònia Tur, una de les guanyadores de la 30ena Edició de Cuina Jove de Catalunya
Avui, dilluns 4 d’abril, dins la Jornada Universitària de Gastronomia de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar, s’ha celebrat la 30ena Edició del Concurs de Cuina Jove de Catalunya , en e...
Llegir totCompetitivitat turística intel•ligent, el nou article de Maria Abellanet i Meya per a la Vanguardia
El diumenge, 3 d’abril, va publicar-se l’article “ Competitivitat turística intel·ligent ” a la secció de Diners de La Vanguardia. La Dra. Maria Abellanet i Meya escriu sobre el fenomen a l’alç...
Llegir tot