Notícies
Resultats
La revista IARSE de l' "Instituto Argentino de RSE" publica l’article de José Antonio Pérez-Aranda
Els Principals reptes del sector turístic en la gestió responsable i sostenible és el títol de l’article de José Antonio Pérez-Aranda que ha publicat la revista IARSE del "Instituto Argentino de RSE", una de les mill...
Llegir totEl programa Ben Trobats compta de nou amb un alumne del CETT per elaborar una recepta
El Magazine matinal Ben trobats de Xip TV va convidar el dimecres 9 l’ alumne del CETT Marc Albert Franco , que està cursant el segon curs de Tècnic Superior en Direcció de Cuina. Cada dimecres el programa dedica l’esp...
Llegir totMaria Abellanet figura destacada a l’apartat de Noms Propis de El Periódico
Dimecres dia 9, el diari El Periódico , va atorgar a la Dra. Maria Abellanet i Meya 3 estrelles verdes dins l’apartat Noms Propis per l’augment d’alumnes de les formacions del CETT i les sortides professionals que s’hi ofer...
Llegir totOberta la votació dels Premis Alimara per l'alumnat
Un any més, l’alumnat del CETT ja podeu votar des d’avui i fins el 31 de març la candidatura que més us agradi que s’hagi presentat als Premis Alimara d’enguany. Per poder fer-ho només cal que feu click en aq...
Llegir totIsabel Lugo parla sobre la història de la patata a Rac1
El passat 5 de març, Emma Aixalà, presentadora del programa de ràdio “Amb molt de gust” de Rac1 va entrevistar la professora d’Història de la Gastronomia del CETT, Isabel Lugo. El fil conductor del programa ...
Llegir totEl projecte ‘Sistema d’Indicadors del Turisme Sostenible’, en el que ha participat el CETT, és guardonat per la Comissió Europea
El projecte titulat “ Creació i aplicació d’un sistema d’indicadors de turisme per a la gestió sostenible de les destinacions de la província de Barcelona ” ha estat guardonat per la Comissió Europea. D&...
Llegir totEl CETT al Saló de l'Ensenyament i al Saló Futura
Un any més el CETT estarà al Saló de l'Ensenyament que es celebra al recinte firal de Montjuïc, des de dimecres 9 de març fins el diumenge 13 al migdia. Estarem presents en dos stands; l'stand C - 318 de Graus Universi...
Llegir totDos alumnes CETT participen al 33è Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya
Avui, 25 de febrer, s’ha celebrat a l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar el 33è Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya . L ’Anna Planas i en Víctor Losada , ambdós alumnes de 3r de Tècnic de Cuina-Gastronomi...
Llegir totLa 16a Trobada CETT-empresa finalitza amb un 60% més d’ofertes laborals pels estudiants
• Maria Abellanet, CEO del Grup CETT: “les 247 ofertes laborals d’enguany mostren una recuperació de la confiança empresarial, amb més demandes laborals, trencant la tendència dels darrers anys”. ...
Llegir totEugeni Osácar participa en un curs sobre turisme cinematogràfic organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona
Dins del marc del programa de formació Turisme 360 del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, el passat dimarts es va celebrar al Parc Científic de la UDG, el curs titulat “El turisme cinematogràfic: com crear producte al voltant ...
Llegir tot