Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

14.04.2016

Un alumne del CETT a la final del Concurs Bocuse D’or

adrià viladomat gastronomia concurs bocuse d'or xef ohla budapest CETT

L’ Alumne del CETT Adrià Viladomat , de 3r curs de Tècnic de Cuina i Gestió de Restauració, ha estat s eleccionat per a participar a la final del Concurs Bocuse d’Or . La final, que es celebrarà els dies 10...

Llegir tot
14.04.2016

Comença el Saló de Turisme B>travel amb la presència CETT-UB

fira de barcelona b travel turisme catalunya estand CETT

Un any més, el CETT-UB estarà present al B>Travel, l’antic Saló Internacional del Turisme a Catalunya . La Fira de Barcelona acull la 25ª edició del saló que es celebra del 15 al 17 d’abril. Ens troba...

Llegir tot
14.04.2016

Acollim la Master Class de Cocteleria by Simone Caporale

simone caporale javier de las muelas cocteleria bartender cocteler londres master class medes hotel alimara CETT

El pròxim dimarts 19 d’abril, de 17h a 19h, celebrem, al Saló Medes de l’Hotel Alimara, la Master Class de Cocteleria de Simone Caporale , el bartender londinenc de reconegut prestigi internacional. Javier de las Muelas , i...

Llegir tot
07.04.2016

Carles Gaig, Tickets i Joan Roca inauguren la X Trobada Gastronòmica CETT

trobada gastronòmica carles gaig tickets joan roca CET gastronomia

De l’ 11 al 13 d'abril, el Campus CETT celebra la X Trobada Gastronòmica. Un any més, tant l’alumnat del CETT finalitzador dels cicles formatius de grau mitjà i grau superior com l’alumnat del Grau de Ciènci...

Llegir tot
06.04.2016

Vine a la Jornada de Portes Obertes d’aquest dissabte!

jornada portes obertes cett hotel alimara agora barcelona tallers dissabte 9 abril

Aquest dissabte 9 d’abril, celebrem una nova Jornada de Portes Obertes tant a les instal·lacions del CETT com a l’ Hotel Alimara i la residencia universitària Àgora Barcelona . De 9.30 a 14h , obrirem les nostres porte...

Llegir tot
05.04.2016

TV1 ve al CETT per preguntar-nos sobre el creixent interès pels estudis de cuina

tve televisó espanyola telenotícies nan ferreres marc luis calderon masterchef CETT

Les escoles de cuina cada vegada compten amb més alumnes que busquen un forat a la professió. En els últims anys, els programes de televisió sobre cuina han despertat l'interès de molts pels fogons. Es nota en les acadè...

Llegir tot
05.04.2016

Jornada de coneixement: 1, 2, 3... Emprèn!

empren emprenedoria ub universitat de barcelona jove CETT

El proper 14 d’abril, la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona realitzarà una jornada de promoció de l’ emprenedoria. Si tens alguna idea de negoci o ja n’estàs desenvolupant un aqu...

Llegir tot
05.04.2016

42 alumnes del CETT participen en el sopar del Català de l'Any

el català de l'any el periódico TNC teatre nacional catalunya carme ruscalleda jordi roca ferran adrià nandu jubany escribà paco pérez CETT

El ‘Català de l’any’ és un reconeixement a nivell de Catalunya, organitzat per El Periódico, que té com a objectiu premiar el personatge més destacat, influent i estimat pel públic català. A...

Llegir tot
04.04.2016

L’alumna del CETT, Sònia Tur, una de les guanyadores de la 30ena Edició de Cuina Jove de Catalunya

sonia tur sant pol de mar escola hoteleria gastronomia concurs millor cuiner catalunya CETT

Avui, dilluns 4 d’abril, dins la Jornada Universitària de Gastronomia de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar, s’ha celebrat la 30ena Edició del Concurs de Cuina Jove de Catalunya , en e...

Llegir tot
04.04.2016

Competitivitat turística intel•ligent, el nou article de Maria Abellanet i Meya per a la Vanguardia

la vanguardia turisme intel·ligent smart tourism maria abellanet i meya CETT

El diumenge, 3 d’abril, va publicar-se l’article “ Competitivitat turística intel·ligent ” a la secció de Diners de La Vanguardia. La Dra. Maria Abellanet i Meya escriu sobre el fenomen a l’alç...

Llegir tot