Notícies
Resultats
Premis 2016 Consell Social de la UB Fundació Boch i Gimpera-UB
Enguany, la Universitat de Barcelona celebra la 9a edició dels Premis del Consell Social de la Universitat de Barcelona i de la Fundació Bosch i Gimpera al millor projecte de transferència de coneixement. La Universitat de Barcelo...
Llegir totPresentació dels resultats de l’OTR a Santander amb Enric López C.
El proper dia 6 d'abril, tindrà lloc un nou Observatori de Turisme Rural que, per primera vegada, es celebrarà a Santander, Cantàbria. Aquesta Jornada, en la qual participa el Grup de Recerca d'Hoteleria del CETT, servirà per presen...
Llegir totMireia Ros participa com a ponent a la II Jornada per al Sector Basc d'Incentius
El 14 d'Abril, l' Agència Basca de Turisme, Basquetour , organitza la II Jornada per al Sector d'incentius d'Euskadi ; una trobada que l'any passat va congregar a més de 100 professionals del sector MICE. Mireia Ros, professora del CET...
Llegir totEnric López C., professor i investigador del Grup de Recerca d’ Hoteleria, participa en diversos actes acadèmics a la Universitat de Vigo
El professor i investigador del Grup de Recerca Hoteleria Enric López C . ha estat convidat per la Universitat de Vigo , al seu campus d' Ourense, a diversos actes que s' han desenvolupat al voltant del 10è aniversari del Màster de Turis...
Llegir totDamià Serrano parla amb TV3 sobre l’enoturisme
Al Telenotícies de TV3 de diumenge 20 de març, van fer-se ressò sobre l’èxit creixent de l’enoturisme a Catalunya. Diferents perfils; entre professors, propietaris de vinyes, relacions públiques de cellers o escr...
Llegir totDol al Grup CETT per l’accident de Freginals
Des del Campus CETT-UB volem expressar el nostre profund condol als familiars i amics de les víctimes de l’accident que va tenir lloc ahir a l'AP-7 a Freginals (Montsià). Les tretze víctimes eren estudiants Erasmus de la U...
Llegir totUn món més enllà del vi
El món del vi, va molt més enllà del que ens podem imaginar. Per tots és conegut que el vinagre és on morirà el vi. És utilitzat com a condiment alimentari, conservant i amb moltes altres aplicacions i usos. ...
Llegir totMireia Ros, ponent en el 2n Fòrum de Turisme de Reunions de Catalunya
El dijous, 17 de març, tindrà lloc el 2on Fòrum de Turisme de Reunions de Catalunya organitzat per el Catalunya Convention Bureau. Mireia Ros, professora del Grau de Turisme i directora del Màster oficial de Direcció dR...
Llegir totVosaltres salveu vides. Gràcies per tota la col•laboració amb la Campanya de Donació de Sang!
El passat dijous 10 de març, 74 persones, entre alumnes i equip del Grup CETT , van salvar moltes vides. Moltes gràcies a tots per col·laborar i fer que, enguany, 37 noves persones s’hagin sumat a aquest gran gest d’altrui...
Llegir totPresentació dels resultats de l’OTR a Galícia
L’ Observatori de Turisme Rural , en el que hi participa el Grup de Recerca en Hoteleria del CETT , presenta noves dades a Ourense, Galícia, avui dimarts 15 de març, en el marc d’una jornada sobre turisme rural que es celebra al C...
Llegir tot