Notícies
Resultats
El programa de TV3 ‘Valor Afegit’ parla amb Lucas Vidaller sobre l’economia dels bars
Ahir, dilluns 25 d’abril, el programa de TV3, Valor Afegit, es preguntava sobre el fet de la supervivència dels bars en els temps de la crisi . Malgrat les vaques flaques, una tercera part de la despesa en alimentació es fes en...
Llegir totJosé Antonio Pérez-Aranda al XIX Congrés Internacional de Turisme Universitat-Empresa
El passat dijous, 21 d’abril, va celebrar-se a Castelló (Comunitat Valenciana) el XIX Congrés Internacional de Turisme Universitat-Empresa que portava com a títol “ Sostenibilidad en los modelos actuales de gestión tur...
Llegir totNou Obsevatori CETT. L’impacte de l’urbanisme i l’ordenació territorial per avançar cap el turisme sostenible: el cas de Barcelona
El proper dimarts 3 de maig, el Campus CETT-UB organitza una nova edició de l' Observatori CETT a les instal·lacions de l'Hotel Alimara. Sota el títol "L’impacte de l’urbanisme i l’ordenació territorial pe...
Llegir tot200 alumnes del CETT fan suport a la Fira Alimentaria d’aquest any
Del 25 al 28 d’abril, es celebra una nova edició de la Fira Ali mentaria , que tornarà a ser centre de negocis internacional per a tots els professionals de la indústria de l'alimentació, begudes i gastronomia. Una cita obl...
Llegir totViu l’experiència CETT amb els últims tallers demostratius de l'any!
El pròxim dijous 5 de maig, organitzem tallers demostratius en el marc de la sessió informativa de les formacions de cicles formatius i graus universitaris. A partir de les 18h, obrim les portes per a rebre a totes aquelles perso...
Llegir totEl llibre “Barcelona, una ciutat de pel•lícula” d’Eugeni Osácar, protagonista de sant Jordi amb BTV
Barcelona Televisió ha preparat el joc de pistes “Barri&Llibre” per celebrar el Sant Jordi d’aquest any. Es tracta de trobar 73 llibres amagats als 73 barris de la ciutat a partir de les pistes que s’aniran facil...
Llegir tot"El bartender ofereix experiència sensorial a través del còctel”, Simone Caporale, un dels millors barmans del món
Simone Caporale , considerat un dels millors barmans del món, ha impartit una master class en el marc de la primera edició del Diploma universitari en Cocteleria i Mixologia que s’imparteix, des de novembre, en el Campus internacional d...
Llegir totParticipem amb dues ponències al Congreso Internacional Científico-Profesional de Turismo Cultural
Els passats 14 i 15 d'abril va celebrar-se el II Congreso Internacional Científico-Profesional de Turismo Cultural a Còrdova que, en aquesta segona edició, va reunir 400 assistents de més de 60 universitats, nacionals i internaciona...
Llegir totJack James Wilson, alumne del CETT a la final de Madrid del concurs Aceituning
Avui, 19 d’abril, l’ alumne del CETT, Jack James Wilson , cursant 3r de Tècnic de Cuina i Gestió de la Restauració, ha participat en el concurs Aceituning , que s’ha celebrat a l’estadi Santiago Bernabéu de M...
Llegir totLa Nit dels Alimara guardona les millors campanyes de promoció turística i homenatja a Raimon Martínez Fraile
• Campanyes de promoció turística de Finlàndia, el Baix Llobregat i l’àrea metropolitana de Barcelona, guardonades amb el Premi Alimara Destinacions. • Ocio Vital - Food Wine Tours , empresa de turisme d’...
Llegir tot