Notícies
Resultats
El CETT Talent reuneix 600 alumnes i 60 empreses referents del sector turístic, gastronòmic i hoteler
Més de 600 alumnes i antics alumnes del CETT van participar en el CETT Talent , el career market place de referència del sector turístic, hoteler i gastronòmic. Celebrada a les instal·lacions del centre universitari, la proposta ha comptat amb una àmplia representació del teixit empresarial de referència dels sectors turístic, hoteler i gastronòmic. La jornada potencia el networking entre el...
Llegir tot“El Màster en Turisme LGTB omple un buit per primera vegada a escala mundial”
Núria Abellan Calvet és la coordinadora del Màster en Turisme LGTB del CETT-UB . La primera edició del màster va començar el mes passat. L’objectiu és formar professionals reflexius i crítics capaços d’entendre les particularitats del col·lectiu LGTB a partir de l’adquisició de coneixement actualitzat i especialitzat per gestionar empreses i destinacions més inclusives i sense discriminacions. ...
Llegir totEl CETT explica els seus cicles, graus i màsters al Saló de l’Ensenyament i Futura
El CETT va donar conèixer els seus cicles professionals, graus universitaris, màsters i formació continuada al Saló de l’Ensenyament i Futura celebrats la setmana passada a Barcelona. El centre universitari de referència de turisme, hoteleria i gastronomia ha tingut tres estands en els quals ha ofert tota la informació dels seus estudis a persones interessades a cursar-los. Estands del CET...
Llegir tot“El CETT Talent és una oportunitat única perquè alumnes i alumni interactuïn amb empreses referents del sector”
Javier de Diego El Career Marketplace CETT Talent se celebrarà el 24 i el 25 de març a les instal·lacions del centre educatiu. Es tracta d’un punt de trobada entre la comunitat d’alumnes i antics alumnes del CETT i una forta representació empresarial del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. Javier de Diego , Corporate and Career Services Director del CETT, explica més detalls de la propost...
Llegir tot“La formació és fonamental en un entorn dinàmic com el que vivim”
L’ Open Master Week del CETT-UB té lloc entre el 22 i el 24 de març. En tres dies, professionals i acadèmics de referència del turisme, l’hoteleria i la gastronomia analitzaran els reptes d’aquests àmbits en sessions presencials i en línia obertes al públic. La coordinadora de l’Open Master Week, la doctora María del Pilar Leal, parla de la iniciativa. Debat sobre el futur del sector turís...
Llegir totBenjamín Padrón: “El màster del CETT m'ajuda a tenir més fonaments per a la meva activitat”
Benjamín Padrón, de Licorería Limantour Benjamín Padrón Novoa va néixer a Ciutat de Mèxic el 1969, molt prop d'on ara està ubicada la Licorería Limantour . Va estudiar Mercadotècnia a Monterrey i va treballar per a empreses com Nestlé, Parmalat i Bacardí, entre d'altres. Després va estudiar cocteleria a Shakers Bar School de Londres. Ara és alumne del Màster de Food and Beverage Management...
Llegir tot