L'Alumnat entre Estrelles Michelin
05.07.2013
Fa més d’una dècada que els millors restaurants del país acullen l’alumnat del CETT perquè hi realitzi pràctiques de formació, tant a la sala com a la cuina. Enguany han estat 42, una xifra que augmenta any rere any, els estudiants de Tècnic en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració (TCGR), de Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració (TSDSR) i de Tècnic Superior en Direcció de Cuina (TSDC) que realitzen un stage durant els mesos d’estiu, en establiments prestigiosos distingits amb tres, dues i una estrella Michelin.
Restaurants amb estrelles Michelin que estan acollin alumnat del CETT aquest estiu:
- El Celler de Can Roca. Joan Roca (Girona)
- Quique Dacosta. (Dénia, Alicante)
- Azurmendi. Eneko Atxa (Larrabetzu, Vizcaya)
- Miramar. Paco Pérez (Girona)
- Mugaritz. Andoni Luis Aduriz (Guipuzcoa)
- Can Fabes. (Barcelona)
- Calima. Dani García (Marbella)
- Enoteca. Paco Pérez (Barcelona)
- Casa Marcial. Nacho Manzano (Asturias)
- Nerua. Bilbao (Vizcaya)
- Caelis (Hotel Palace). (Barcelona).
- Dos Cielos (Hotel Me). (Barcelona).
- Gaig. (Barcelona)
- Manairò. (Barcelona).
- Saüc.( Barcelona).
- Via Veneto.(Barcelona).
- Capritx. Terrasa. (Barcelona).
- Can Jubany. Calldetenes. ( Barcelona).
- El Portal (Hotel Echaurren). Ezcaray (La Rioja).
- Dos Palillos (Barcelona).
- Cinc Sentits (Barcelona).
- Hisop (Barcelona).
- Neichel (Barcelona).
- Els Tinars. Llagostera (Girona).
- Casa Gerardo. Prendes (Asturias).
- La Finca. Elche (Alicante).
- Nectari (Barcelona).