Fotografia de: L'Alumnat entre Estrelles Michelin | CETT
Universitat de Barcelona

L'Alumnat entre Estrelles Michelin

05.07.2013
 
L'Alumnat entre Estrelles Michelin
Fa més d’una dècada que els millors restaurants del país acullen l’alumnat del CETT perquè hi realitzi pràctiques de formació, tant a la sala com a la cuina. Enguany han estat 42, una xifra que augmenta any rere any, els estudiants de Tècnic en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració (TCGR), de Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració (TSDSR) i de Tècnic Superior en Direcció de Cuina (TSDC) que realitzen un stage durant els mesos d’estiu, en establiments prestigiosos distingits amb tres, dues i una estrella Michelin.

Restaurants amb estrelles Michelin que estan acollin alumnat del CETT aquest estiu: 
  • El Celler de Can Roca. Joan Roca (Girona)
  • Quique Dacosta. (Dénia, Alicante)
  • Azurmendi. Eneko Atxa (Larrabetzu, Vizcaya)
  • Miramar. Paco Pérez (Girona)
  • Mugaritz. Andoni Luis Aduriz (Guipuzcoa)
  • Can Fabes. (Barcelona)
  • Calima. Dani García (Marbella)
  • Enoteca. Paco Pérez (Barcelona)
  • Casa Marcial. Nacho Manzano (Asturias)
  • Nerua. Bilbao (Vizcaya)
  • Caelis (Hotel Palace). (Barcelona).
  • Dos Cielos (Hotel Me). (Barcelona).
  • Gaig. (Barcelona)
  • Manairò. (Barcelona).
  • Saüc.( Barcelona).
  • Via Veneto.(Barcelona).
  • Capritx. Terrasa. (Barcelona).
  • Can Jubany. Calldetenes. ( Barcelona).
  • El Portal (Hotel Echaurren). Ezcaray (La Rioja).
  • Dos Palillos (Barcelona).
  • Cinc Sentits (Barcelona).
  • Hisop (Barcelona).
  • Neichel (Barcelona).
  • Els Tinars. Llagostera (Girona).
  • Casa Gerardo. Prendes (Asturias).
  • La Finca. Elche (Alicante).
  • Nectari (Barcelona).
Categories
Cocina estrellas michelin pràctiques cicle mitjà cicle superior de cuina direcció de cuina sala