L’EHT CETT participa en el I Congrés Internacional“COMER EN LA ESCUELA”
30.05.2012
Del 29 de maig a l’1 de juny se celebrarà a Barcelona el I Congrés internacional “Comer en la Escuela”, organitzat per l’Observatori de l’Alimentació (ODELA), l'Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària (INSA•UB) i la Fundació ALÍCIA.
El congrés reunirà a especialistes en nutrició, responsables de centres educatius, de l’Administració i d’ empreses d’alimentació, que analitzaran el complex escenari del menjador escolar com espai d'aprenentatge d’hàbits i actituds relacionats amb el menjar, i també de detecció i prevenció de possibles trastorns alimentaris.
Com a agent especialment implicat en aquesta realitat, l’Escola d’Hoteleria del CETT participarà en el Congrés amb la presentació d'una comunicació que porta per títol: “La triple exigència del menjador escolar en una escola d'hoteleria: alimentació saludable, formació culinària, promoció d'hàbits correctes en el futur professional ", que ha elaborat un equip de professors integrat per la Isabel Lugo, en Daniel López i en Lluís Riera.
El congrés reunirà a especialistes en nutrició, responsables de centres educatius, de l’Administració i d’ empreses d’alimentació, que analitzaran el complex escenari del menjador escolar com espai d'aprenentatge d’hàbits i actituds relacionats amb el menjar, i també de detecció i prevenció de possibles trastorns alimentaris.
Com a agent especialment implicat en aquesta realitat, l’Escola d’Hoteleria del CETT participarà en el Congrés amb la presentació d'una comunicació que porta per títol: “La triple exigència del menjador escolar en una escola d'hoteleria: alimentació saludable, formació culinària, promoció d'hàbits correctes en el futur professional ", que ha elaborat un equip de professors integrat per la Isabel Lugo, en Daniel López i en Lluís Riera.