VI Trobada Gastronòmica a l'Escola d'Hoteleria del CETT
03.02.2012
A l’Escola d’Hoteleria CETT del 7 al 9 de febrer de 2012
Per sisè any consecutiu, l’Escola d’Hoteleria s'ha convertit de nou en un espai d’enllaç entre els alumnes que es preparen per formar part del sector i les empreses d’alimentació, els professionals de la cuina, el servei de Restaurant i la recerca gastronòmica. I tot mitjançant un calendari d’activitats que inclou xerrades, tallers, demostracions de cuina i tasts de productes de qualitat a càrrec de rellevants personalitats del món de la Gastronomia i la Restauració.
En aquesta sisena edició hem comptat amb la participació destacada de:
En aquesta sisena edició hem comptat amb la participació destacada de:
- Quique Dacosta: Cuiner i propietari del Restaurant Quique Dacosta (2* Michelin). Famós pels seus treballs sobre l’arròs, els germinats o les gambes, per la seva tècnica i innovació culinària. Referent imprescindible de l’avantguarda culinària espanyola.
- Josep Roca: Cap de sala, sommelier i copropietari del Celler de Can Roca ( 3*Michelin). Gran coneixedor i expert del món del vi, que de ben segur transmetrà la seva passió i sensibilitzat als futurs professionals del món de la restauració.
- Pau Arenós, periodista gastronòmic i creador del concepte de cuina “tecnoemocional”, vindrà a presentar-nos el seu llibre “La Cocina de los Valientes” que tracta sobre l’evolució de la cuina.
Viure la realitat de la gastronomia professional a l’entorn pedagògic i posar l’alumnat en contacte directe amb l’activitat dels seus protagonistes, continuen sent els objectius principals d’aquesta Trobada Gastronòmica de l’Escola d’Hoteleria del CETT.
De VI TROBADA GASTRONÒMICA |
Àlbum de fotos
VI TROBADA GASTRONÒMICA EHT CETT |