Bacardi patrocina el V Concurs de Cocteleria de l’Escola d’Hoteleria i Turisme CETT
Bacardi, apostant novament per la qualitat dels alumnes d’hosteleria de l’Escola d’Hoteleria i Turisme CETT , va patrocinar el V Concurs de Cocteleria de l’Escola d’Hoteleria i Turisme CETT, que es va celebrar el passat 19 de maig a les instal•lacions de l’Hotel Alimara .
Un total de 6 participants, finalistes d’una fase prèvia, van haver de preparar davant del jurat i el públic assistent un dels 4 còctels Originals BACARDI (escollit mitjançant sorteig davant del jurat) i seguidament la seva proposta de Còctel Innovació, proposat en la fase prèvia.
El concurs va establir dos tipus de jurat, el jurat degustador i el jurat tècnic. Aquest últim integrat per professionals del sector de la restauració, professionals de Bacardi i professors de l'Escola d'Hoteleria i Turisme CETT. Els jurats tècnic i de degustació varen valorar l'habilitat i la destresa dels finalistes, la presentació i el resultat final, en quant a gust i equilibri, del Còctel Original BACARDI. I en el cas del Còctel Innovació es valorà també el disseny, la creativitat i la nota avantguardista en la presentació.
Els guanyadors van ser:
1er Classificat Rubèn Sánchez, alumne del 3 curs del Tècnic en Cuina i Serveis de Restauració. El premi consisteix amb una dotació de 3.168 € en concepte de Beca per cursar el primer any del curs de Sommeliers a l'Escola d'Hoteleria i Turisme CETT i assistència com a convidat, juntament amb un acompanyant i totes les despeses pagades, al concurs Nacional d’Escoles d’Hoteleria BACARDI que aquest any se celebra a Santiago de Compostela durant la primera quinzena de juny.
2n Classificat Ferran Vila, alumne de 3 curs del Tècnic en Cuina i Serveis de Restauració. El premi consisteix en una dotació de 3.168 € en concepte de Beca per cursar el primer any del curs de Sommeliers a l'Escola d'Hoteleria i Turisme CETT i un cap de setmana a Sitges, per a 2 persones, amb visita a CASA BACARDI.