Presentació del llibre "APARELLS I UTENSILIS APLICATS A LA CUINA PROFESSIONAL”
09.05.2011
El passat dilluns dia 16 de maig, a les 18.00h, va tenir lloc al CETT la presentació del llibre “Aparells i Utensilis Aplicats a la Cuina Professional”, fruit de la col•laboració entre la Fundació Alícia i l’Escola d’Hoteleria CETT.
Prologada per Ferran Adrià, en la redacció de l’obra han intervingut diversos professionals de la Fundació Alícia i un equip de professors de l’Escola d’Hoteleria del CETT, coordinats per Vinyet Capdet i recolzat per un grup d’alumnes del Cicle de Grau Superior de Restauració.
Prologada per Ferran Adrià, en la redacció de l’obra han intervingut diversos professionals de la Fundació Alícia i un equip de professors de l’Escola d’Hoteleria del CETT, coordinats per Vinyet Capdet i recolzat per un grup d’alumnes del Cicle de Grau Superior de Restauració.
El llibre es troba a la venda a través de :
• http://www.montagud.com/content/aparatos-y-utensilios-aplicados-la-cocina-profesional
• www.hobbychef.com
SOLEGRAELLS : http://solegraells.com/tienda/index.php?main_page=product_info&cPath=65_71_247&products_id=2507
Llibreria Guia
Travessera de Gràcia, 146
08012 Barcelona
932 373 942
08012 Barcelona
932 373 942