La professora Vinyet Capdet parla sobre 'Ciència i cuina a les escoles d'hostaleria'
La professora i coordinadora dels estudis d’Hostaleria del CETT, VINYET CAPDET, va presentar la ponència "Ciència i Cuina a les Escoles d’Hostaleria" en el marc de la "III Trobada de Ciència i Cuina". Es tracta d'una trobada al voltant del tema de la gastronomia i la ciència organitzat per INDAGA (Investigación, Innovación y Desarrollo Aplicado a la Gastronomía) i ALÍCIA (Fundació de Caixa Manresa i la Generalitat sobre alimentació i ciència) que reuneix a científics del món de la cuina per discutir temes que engloben gastronomia i ciència, posar-se al dia de les actuals investigacions i organitzar futurs estudis.
La trobada va tenir lloc durant els dies 6 i 7 de juliol a la seu d'ALÍCIA en el monestir de Sant Benet de Bages.
CIENCIA I CUINA AL CETT
El CETT ha apostat en aquesta matèria i a partir d’aquest nou curs 2010/2011 impartirà una unitat formativa de Ciència i Cuina dins del mòdul de Tècniques Culinàries en el Cicle de Grau Mig de Cuina, Gastronomia i Serveis de Restaurant i de la que serà responsable el químic Pere Castells.