Ferran Adrià i Pau Arenós, professors d’excepció al CETT
Ferran Adrià i Pau Arenós, periodista expert en gastronomia, varen ser els ponents d’excepció en una classe magistral davant d’una cinquantena d’alumnes del Curs d’Extensió Universitària, “Elaboracions característiques de elBullirestaurant”. Així doncs els assistents varen poder aprendre de la mà del seu autor les tècniques del Bulli 06/07, i gaudir en primícia de la presentació d’un estudi sobre història de la Cuina en el que el periodista Pau Arenós està treballant i que conclou en un nou moviment culinari de la cuina que ell ha anomenat Tecnoemocional.
El curs de “Elaboracions característiques de elBullirestaurant” és l’únic curs al món que estudia les tècniques del famós xef i el seu equip, fruit de la col·laboració del mateix equip de elBUlli, l’EUHT CETT i la Universitat de Barcelona.
Les ponències varen tenir lloc el passat dilluns 14 de gener a les instal·lacions del CETT.