Gran Èxit dels Alumnes de l’Escola d’Hoteleria del CETT en els Eurotrophées Utec
L’equip de deu alumnes que va participar el passat dimecres 1 d’octubre en la trobada “Europa a través de la gastronomia” i en el concurs de cuina i Servei de Restaurant i Bar organitzat per l’escola UTEC HRT d’Emerainville (Marne-la Vallée, França) en el marc de la Semaine Europe (Eurotrophées 08), va resultar guanyador en diferents categories, en competència amb els equips representants de dues escoles franceses (UTEC HRT i Barthélemy de Laffemas), una escola alemanya (EHS Trier) i un centre de formació italià (IPSSAR Nocera Inferiore).
L’equip del CETT va estar integrat pels alumnes de C.F.de Grau Mitjà en Cuina i Serveis de Restaurant, C.F. de Grau Superior en Restauració i Diplomatura de Turisme:
§ Pol Farrús
§ Àlex Montoya
§ Kelian Resina
§ Marc Aracil
§ Paola Carlini
§ Thaïs Castany
§ Marta Farré
§ Jordi Santalucía
§ Montse València
§ Anna Juncosa
El nostre palmarès va incloure els següents guardons:
§ Segon premi absolut de Servei de Restaurant
§ Tercer premi absolut de Cuina
§ Premi a la millor degustació
§ Premi a la millor organització de Cuina
§ Dos Premis a la millor decoració de plat
§ Premi al millor entrant
§ Premi a la millor decoració de taula
§ Premi al millor còctel clàssic imposat
§ Premi al millor còctel de creació
§ Premi al millor servei de Sala
§ Premi a la millor mise-en-place de Sala