El CETT-UB i Coca-Cola busquen els millors mixòlegs de maridatge
• El CETT-UB i Coca-cola presenten el primer concurs de mixologia creat per a tots els estudiants d'hostaleria i restauració.
• Amb aquest certamen, Coca-cola es dirigeix als futurs professionals en l'art de la mixologia per donar amb el millor menú de maridaje amb combinats fets amb mixers de Royal Bliss.
• El jurat estarà integrat per professionals del sector de la restauració, de Royal Bliss i professors del Campus CETT-UB.
Des del CETT, tenim l'objectiu de respondre a l'elevat nivell de formació que exigeix cada vegada més el sector de la gastronomia i també els nostres alumnes. Per aquest motiu, iniciatives com el concurs ‘Maridatge Royal Bliss’ són oportunitats amb una alta aportació de coneixement molt ben valorades. Aquest tipus de col·laboracions són importants ja que aporten complements a la formació que faciliten eines per aconseguir i afrontar nous reptes d'excel·lència per al sector i els estudiants.
- La fase de formació és obligatòria per a tots els alumnes que vulguin formar part del concurs. Tracta de tres sessions formatives que indaguen en els coneixements de la mixologia, el maridatge i els aromes. Un cop finalitzada, els alumnes tenen que formar parelles de forma voluntària per poder presentar la seva proposta a la fase classificatòria.
- En la segona, cada parella haurà de presentar un menú de maridatge d'entre 5 i 7 plats, cadascun d'ells amb un maridatge Royal Bliss (combinat amb o sense alcohol). Així mateix, cada proposta de menú haurà de tenir una breu descripció sobre el concepte gastronòmic. Per a les creacions, totes les opcions hauran d'incloure begudes pertanyents a la família Royal Bliss o a la resta de productes de "The Coca-cola Company" a Espanya. Entre totes les propostes presentades, se seleccionaran 5 participants per a la final.
Font Informativa: Coca-Cola European Partners