El pop-up dels alumnes de quart del Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT encisa a foodies i periodistes gastronòmics
El passat dijous 8 de març es va tancar el cicle del Pop-up organitzat pels alumnes de 4rt del Grau interuniversitari UB-UPC de Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT. Un esdeveniment molt rellevant per aquests alumnes de la menció d’Alta Cuina, ja que van tenir l’oportunitat de confeccionar un menú fet a partir de tots els coneixements i aprenentatges acumulats al llarg d’aquests últims 4 anys. Un petit viatge exprés que es va dur a terme amb un grup reduït de convidats i que els va permetre exposar les seves dots culinàries.
Els convidats que van participar a les dues edicions del pop-up van ser foodies i periodistes gastronòmics, que van poder provar els plats d’aquests nous mestres de la cuina i fer el seu propi judici, i també de diversos professors i coordinadors del CETT com l’Emma Pla, Vinyet Capdet, Sergi Ferrer, Lluc Guarro, Míkel Díez, Felipe Celis, entre d’altres.
L'esdeveniment ha tingut ressó de la mà d'alguns dels periodistes i foodies convidats, us deixem l'article de David Salvador a 7 Caníbales.