Fotografia de: El pop-up dels alumnes de quart del Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT encisa a foodies i periodistes gastronòmics | CETT
Universitat de Barcelona

El pop-up dels alumnes de quart del Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT encisa a foodies i periodistes gastronòmics

16.03.2018
 
El pop-up dels alumnes de quart del Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT encisa a foodies i periodistes gastronòmics

El passat dijous 8 de març es va tancar el cicle del Pop-up organitzat pels alumnes de 4rt del Grau interuniversitari UB-UPC de Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT. Un esdeveniment molt rellevant per aquests alumnes de la menció d’Alta Cuina, ja que van tenir l’oportunitat de confeccionar un menú fet a partir de tots els coneixements i aprenentatges acumulats al llarg d’aquests últims 4 anys. Un petit viatge exprés que es va dur a terme amb un grup reduït de convidats i que els va permetre exposar les seves dots culinàries.

Sota la tutorització de Fernando Martínez, els alumnes van realitzar aquest pop-up com a treball final de la seva menció, el que va suposar tota una prova de foc: autoorganitzar-se en equips i repartir rols i funcions com en un restaurant i muntar el restaurant des de la invitació fins al vi i el postre. Els alumnes van preparar un menú de diversos plats amb ingredients que jugaven amb el color, les textures i, també, amb l’humor.

Els convidats que van participar a les dues edicions del pop-up van ser foodies i periodistes gastronòmics, que van poder provar els plats d’aquests nous mestres de la cuina i fer el seu propi judici, i també de diversos professors i coordinadors del CETT com l’Emma Pla, Vinyet Capdet, Sergi Ferrer, Lluc Guarro, Míkel Díez, Felipe Celis, entre d’altres.

L'esdeveniment ha tingut ressó de la mà d'alguns dels periodistes i foodies convidats, us deixem l'article de David Salvador a 7 Caníbales.

Categories
Campus CETT-UB CETT Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques