Fotografia de: Enrique Prado, alumne de Cocteleria i Mixologia, la figura més destacada del concurs Spiritessence | CETT
Universitat de Barcelona

Enrique Prado, alumne de Cocteleria i Mixologia, la figura més destacada del concurs Spiritessence

18.05.2017
 
Enrique Prado, alumne de Cocteleria i Mixologia, la figura més destacada del concurs Spiritessence

El passat dilluns, 15 de maig, va celebrar-se el concurs de destil·lats i licors, Spiritessence, un concurs nacional de cocteleria per equips.

L’alumne del Curs amb Diploma d’Extensió Universitària de Cocteleria i Mixologia, Enrique Prado Gamboa, ha estat la millor nota de l’examen teòric d’aquest concurs organitzat per la distribuïdora de vins i destil·lats Magatzem Escolà a nivell de l'Estat Espanyol.

Aquesta distinció el situa com a capità de l’equip de Catalunya i Aragó, que competirà a les semifinals contra País Basc, Astúries i Galícia, per arribar a la final nacional a Madrid.

Categories
Spiritessence cocteleria gastronomia CETT concurs mixologia