4 alumnes del CETT semifinalistes a Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina
![4 alumnes del CETT semifinalistes a Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina](/fitxers/Espais/1/Any 2017/02 Febrer/84_Cordon_bleau_CETT.jpg?maxwidth=1024&as=webp)
Des d'aquesta setmana ja pots votar els 50 semifinalistes del concurs de Le Cordon Bleu "Premio Promesas de la Alta Cocina".
En aquesta cinquena edició; els alumnes del CETT Carlos Navarro, Sergio Povedano, Paul Raynal i Matias Trelis són quatre dels 50 concursants preseleccionats.
El dia 2 de març es comunicaran els 10 finalistes, que el 5 d'abril participaran en la gran final.
Perquè els alumnes del CETT puguin ser un dels 10 finalistes, necessiten dels teus vots. Així que tots a votar!
- Carlos Navarro participa amb Conill
amb crosta Mediterrània i cama farcida de porc, foie i fruites: https://premium.easypromosapp.com/voteme/310744/626383874
- Sergio Povedano participa amb Conill
en contrastos hivernals: https://premium.easypromosapp.com/voteme/310744/626391236
- Paul Raynal participa amb Conill a la
catalana, patata Ana farcida de parfait de fetge, patacón trepitjat i salsa
Saupiquet: https://premium.easypromosapp.com/voteme/310744/626391329
- Matias Trelis participa amb Conill amb toques eivissencs: https://premium.easypromosapp.com/voteme/310744/626361951
Recordeu que només es pot votar una vegada i que els teus vots suposaran el 15% de la valoració final. El percentatge restant anirà a càrrec de les valoracions que faci el jurat, format pels xefs professors de Le Cordon Bleu Madrid.
El primer premi consta d'una beca del 100% per estudiar un diploma de cuina, cuina Espanyola o Pastisseria a la convocatòria d'octubre de 2017 i una beca econòmica de 1.500 € per al centre guanyador.