Cèsar Cànovas participa a la SS Gastronomika amb un maridatge de cerveses artesanals
Del 2 al 5 d’octubre s’ha celebrat a San Sebastián la SS Gastronomika, unes jornades que són un referent mundial en el món de l’alta gastronomia, un dels millors segons la revista Forbes.
En aquests quatre dies hi ha hagut xerrades, classes magistrals, ponències, cursos i activitats.
El dimarts, 4 d’octubre, Cèsar Cànovas, coordinador dels serveis de Restauració del CETT-UB, va formar part de la “Tast de novetats de Guzmán Gastronomía amb maridatge de cerveses artesanals”.
Es tractava d’una sessió a tres bandes entre Guzmán Gastronomía, el restaurant racó d’en Cesc (Toni Romero) i el CETT-UB.
Guzmán gastronomía presentava diversos productes novedosos d'origen oriental, amb els que el Toni Romero (xef del Racò d'en Cesc) preparava diversos plats, alguns d'inspiració internacional i altres inspirats en la cuina tradicional. Cèsar Cànovas dirigia el tast i creava i explicava els maridatges amb les cerveses artesanals escollides per a l’ocasió.
Aquí us presentem els maridatges que es van presentar:
d'alvocat i gambes amb algues
cruixents maridat amb la cervesa PLANCTONI, una cervesa feta amb plàncton
creada per el mateix xef.
Que vagi de gust!