Fotografia de: El CETT participa i elabora les receptes de la campanya “Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava” | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT participa i elabora les receptes de la campanya “Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava”

13.06.2016
 
El CETT participa i elabora les receptes de la campanya “Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava”

Del 15 al 17 de juny, es celebra la festa més gran de Catalunya dedicada al marisc de proximitat: Revetlles d’estiu amb Musclos i Cava.

Per 5è any consecutiu, el Gremi de Majoristes del Mercat Central del Peix de Mercabarna i el Gremi de Peixaters de Catalunya organitzen aquestes jornades on es convidarà al públic a més de 7.500 racions de musclo i cava.

Quatre mercats municipals  de Barcelona i un de Sant Boi de Llobregat (novetat d’aquest any) acolliran aquesta iniciativa per a recuperar la tradició mediterrània de les musclades a l’estiu.

En la campanya, totalment gratuïta, col·labora des del seu inici la Federació de Productors de Marisc del Delta de l’Ebre (Fepromodel) qui aporta tot el mol·lusc necessari per a les degustacions- aquest any 750 kg -.

Des del CETT hi participem amb els nostres professors i alumnes de sala, així com en l’elaboració de receptes totalment originals per a la iniciativa.

AGENDA:

Dia: Dimecres, 15 de juny

Hora: A partir de les 11.30 h

Lloc: Mercat de la Concepció. Aragó 313 – 317, BCN

Dia: Dijous, 16 de juny

Hora: A partir de les 11.30 h

Lloc: Mercat del Ninot. Mallorca, 133. BCN.

Mercat de Sants. Sant Jordi, 6. BCN.

 

Dia: Divendres, 17 de juny.

Hora: A partir de les 11.30 h

Lloc: Mercat de La Marina. Passeig Zona Franca 178, BCN

 Mercat de La Muntanyeta. Riera Basté 0, Sant Boi.

Categories
revetlla sant joan musclos i cava mercabarna marisc mercats municipals CETT