El CETT participa i elabora les receptes de la campanya “Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava”
Del 15 al 17 de juny, es celebra la festa més gran de Catalunya dedicada al marisc de proximitat: Revetlles d’estiu amb Musclos i Cava.
Per 5è any consecutiu, el Gremi de Majoristes del Mercat Central del Peix de Mercabarna i el Gremi de Peixaters de Catalunya organitzen aquestes jornades on es convidarà al públic a més de 7.500 racions de musclo i cava.
Quatre mercats municipals de Barcelona i un de Sant Boi de Llobregat (novetat d’aquest any) acolliran aquesta iniciativa per a recuperar la tradició mediterrània de les musclades a l’estiu.
En la campanya, totalment gratuïta, col·labora des del seu inici la Federació de Productors de Marisc del Delta de l’Ebre (Fepromodel) qui aporta tot el mol·lusc necessari per a les degustacions- aquest any 750 kg -.
Des del CETT hi participem amb els nostres professors i alumnes de sala, així com en l’elaboració de receptes totalment originals per a la iniciativa.
AGENDA:
Dia: Dimecres, 15 de juny
Hora: A partir de les 11.30 h
Lloc: Mercat de la Concepció. Aragó 313 – 317, BCN
Dia: Dijous, 16 de juny
Hora: A partir de les 11.30 h
Lloc: Mercat del Ninot. Mallorca, 133. BCN.
Mercat de Sants. Sant Jordi, 6. BCN.
Dia: Divendres, 17 de juny.
Hora: A partir de les 11.30 h
Lloc: Mercat de La Marina. Passeig Zona Franca 178, BCN
Mercat de La Muntanyeta. Riera Basté 0, Sant Boi.