Participem al concurs de cocteleria “Trofeu Ciutat de Lleida”
Dijous 5 de maig, es celebrarà a Lleida el 24è concurs de cocteleria “Trofeu ciutat de Lleida” en el que només hi participen escoles d’hosteleria. El concurs es farà a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida amb el suport del Departament d’Enseyament, l’Ajuntament de Lleida i l’AMPA d’Eschotur de Lleida.
L’alumne de 3r de Tècnic de Cuina i Gestió de Restauració, Miquel Bernat, será el representant del CETT_UB.
El concurs consta de dues proves: en la primera s’elaboren quatre consumicions d’un còctel clàssic assignat per sorteig. Tot seguit, la preparació de quatre copes d’un còctel inèdit, inventat per cada participant, que aquest any, com a condició sine qua non ha d’incorporar alguna herba.
En Miquel participarà amb el còctel de postre "Tarta Tatin", una reinterpretació del postre clàssic francès i a la vegada un homenatge a "la fruita de l'horta de lleida". L’herba utilitzada serà l’estèvia.