César Cánovas jurat del concurs Cambrer de l'Any del Saló Alimentària
Aquest dijous, 28 d'abril, es celebra en el marc de la Fira Alimentària la final del VI Concurs Cuiner de l'Any i del II Concurs Cambrer de l'Any.
Tots dos certàmens tindran lloc al Saló Restaurama de la fira Alimentària. El Concurs Cuiner de l'Any es desenvoluparà a l'espai The Alimentaria Experience mentre que Concurs Cambrer de l'Any ho farà a l'aula gastronòmica.
César Cánovas, coordinador dels serveis de Restauració del CETT-UB, ha estat escollit per formar part del jurat que decidirà quin dels quatre cambrers ha estat el millor en el tast de vi, el muntatge de la taula o la preparació d'un cafè i pot aconseguir el xec de 2.000 € .
Per la seva banda, els xefs hauran de preparar, en cinc hores, el seu millor menú compost per un primer, un segon i unes postres per aspirar als 6.000 € del premi.
PROGRAMA
Hora començament:
VI Concurs Cuiner de l'Any (CCA): 8: 30h.
II Concurs Cambrer de l'Any (CCMA): 9: 00h.
Lliurament de premis: a partir de les 16: 30h.
CUINERS CONCURSANTS
• Juan Manuel Salgado Domínguez, restaurant Plassohla de l'Hotel OHLA (Barcelona) • Adrián Bosch Barrera, restaurant Tiziano de l'Hotel Villa Corts (Tenerife)
• Raúl Resino Olivares, restaurant Raúl Resino (Benicarló, Castelló)
• Òscar Rodríguez, restaurant River Hall (Saragossa)
• Iñaki Murua Coca, Hotel Viura (Villabuena d'Àlaba)
• Lucía Freitas Rodríguez, A Tafona Casa de Xantar (Santiago de Compostel·la)
• Rubén Osorio Castañón, restaurant Ergo (Miranda d'Ebre, Burgos)
• Cristóbal José Muñoz Ortega, Le Cordon Bleu (Madrid).
CAMBRERS CONCURSANTS
• Juan José Martínez Navarro, restaurants Peyma (Múrcia) i Signature Gastromusic
• Victor Pozas Vaz, restaurant Gairebé K Si (Palma de Mallorca)
• Helder Alexandre da Silva, Escola Superior d'Hostaleria Artxanda (Bilbao)
• Óscar Quintana Lourido, restaurant Culler de Pau (1 *) (Pontevedra)