Des del CETT volem expressar el nostre condol per la mort de Juli Soler
Des del CETT volem expressar el nostre condol per la mort de Juli Soler, soci i copropietari de elBulli, juntament amb Ferran Adrià.
Nascut a Terrassa, la seva trajectòria professional en el món de la gastronmia destaca per haver adquirit elBulli a la Cala Montjoi l’any 1981 juntament amb Ferran Adrià i haver-ne estat director i cap de sala durant més de 30 anys.
La malaltia neurodegenerativa que patia el va obligar a abandonar el projecte de elBulli Foundation, del qual el CETT hi participa a través del projecte Bullipèdia. Al mes de juny d’aquest mateix 2015, el jurat dels Premis Nacionals de Gastronomia li varen concedir el guardó Tota una vida.
Juli Soler era un professional estimat i valorat per tot el sector de la gastronomia i moltes han estat les mostres d’afecte que els seus companys de professió han compartit a les xarxes socials.
Per a la seva família, volem expressar el nostre més sentit condol i el nostre recolzament en aquests moments tan dolorosos.
La cerimònia de comiat tindrà lloc demà, dimarts 7 de juliol, a les 16 hores, al Tanatori de Terrassa.