II Convenció del Clúster Foodservice
Aquest dijous 5 i divendres 6 de març se celebra la II Convenció anual del clúster Foodservice al Vilar Rural de Sant Hilari Sacalm. Nan Ferreres, Directora de l’Escola d’Hoteleria i Turisme CETT, participarà com a ponent en la conferència Innovació i reptes de futur en la formació, que tindrà lloc dijous a les 12.00h.
L’acte l’inaugura Jaume von Arend, President del Clúster, i contarà amb professionals del món de la Gastronomia com el xef Nando Jubany. El clúster promou iniciatives orientades a impulsar el sector de foodservice de Catalunya i estimula i explota les sinèrgies entre els membres de la cadena de valor per tal d’impulsar el desenvolupament de projectes transformadors, com a projectes d’innovació, de formació, d’internacionalització, de desenvolupament de nous productes, de millora del packaging o la realització d’estudis, entre altres.
Des que va néixer el Clúster Foodservice té la voluntat d’ampliar el seu nombre de membres i és obert a tota la cadena de valor i els seus agents. En aquesta nova edició s’espera parlar sobre les línies estratègiques del producte, el mercat i les tendències i la millora en les operacions de logística.
A continuació adjuntem el programa del Clúster.