Fotografia de: "La cuina de les conserves de tardor" del CETT a ExpAliments | CETT
Universitat de Barcelona

"La cuina de les conserves de tardor" del CETT a ExpAliments

15.10.2014
 
"La cuina de les conserves de tardor" del CETT a ExpAliments

ExpAliments és la festa del campus de l'Alimentació de la UB, organitzada en col·laboració amb l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i amb el patrocini de Gallina Blanca Star.

Enguany, la festa, que és oberta a tots els públics, coincideix amb la celebració del Dia Mundial de l'Alimentació. Mitjançant tallers, fires de mostres, conferències, experiments i altres propostes, ExpAliments promou els productes de proximitat i les activitats relacionades amb el sector de l'alimentació, la nutrició i la gastronomia. Aquesta cinquena edició té com a tema principal l'alimentació i la cohesió territorial.

L'Escola d'Hoteleria del CETT, amb el professor Brauli Muñoz i tres alumnes portaran a terme a les 12:30h una demostració gastronòmica "La cuina de les conserves de tardor (encurtits/ escabetx)".

Lloc: campus de l'Alimentació de la UB (recinte de Torribera, Santa Coloma de Gramenet)

Horari: 10.30-14.30

Públic: Familiar

Entrada: Gratuïta

Programa d'activitats

TREU LA TEVA ENTRADA GRATUÏTA