Joan Roca presenta el primer dia de classe del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques
15.09.2014
El xef de El Celler de Can Roca com a impulsor i assessor gastronòmic del Grau Interuniversitari de Ciències Culinàries i Gastronòmiques, ha estat el responsable, avui dia 15, de donar el tret de sortida al nou curs acadèmic.
L’acte que ha tingut lloc a l’Hotel Alimara del CETT, ha congregat als diferents responsables acadèmics implicats i als nous alumnes que han copsat les places oferides aquest primer any.
A recordar que aquest primer grau interuniversitari (UB-UPC) de Ciències Culinàries i Gastronòmiques, que es posa en marxa avui, és una iniciativa liderada per la Universitat de Barcelona (UB) i la Universitat Politècnica de Catalunya . BarcelonaTech (UPC), dos centres públics de referència, mitjançant l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme CETT-UB (centre adscrit a la UB), el Campus de l’Alimentació de la UB a Torribera, l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona (UPC) i la Fundació Alícia.
Durant tres dies, els estudiants d'aquest nou grau interuniversitari faran un tast dels continguts dels estudis que comencen i visitaran i coneixeran els diferents campus on s’impartiran les classes: el campus de l’Alimentació de la UB (recinte de Torribera, a Santa Coloma de Gramenet), l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona (UPC) i l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme (CETT-UB).
Es tracta dels primers estudis interuniversitaris de l’àmbit culinari i gastronòmic de l’Estat.
Enllaç a l'àlbum picasa.
Joan Roca a la Presentació del Grau Internuniversitari de Ciències Culinàries i Gastronòmiques |
Fotògraf: Joan Valera
Material relacionat
Grau-de-Ciencies-Culinaries-i-Gastronomiques.html