El CETT organitza les cápsules de restauració de l’Hospitality Business Event, una trobada per als professionals de l'hostaleria
07.10.2014
Hostelco organitza Hospitality Business Event, del 20 al 23 d’octubre, un espai professional que reunirà més de 50 experts del món de la hostaleria que en 24 sessions i xerrades indicaran quines són les claus útils per dinamitzar i internacionalitzar els negocis i apuntaran les principals tendències del sector. L'esdeveniment comptarà també amb espais específics dedicats al networking i l'assessorament i acollirà el lliurament dels premis "Hostelco Awards".
L'esdeveniment compta amb un disseny innovador i s'estructura en diferents ponències anomenades 'càpsules de coneixement' d'un màxim de 50 minuts de durada entre les quals els assistents podran triar només les del seu interès. Aquest format flexible s'adapta així a les necessitats dels visitants o expositors perquè rendibilitzin al màxim la seva visita al saló.
El programa arrencarà el 20 d'octubre amb sessions dedicades a l'àmbit de la restauració, dirigides, organitzades i dissenyades íntegrament pel CETT-UB, amb la participació de més de 30 professionals especialitzats i se centraran en les noves tendències en models de negoci i oferta gastronòmica i en com optimitzar la gestió. Les càpsules organitzades són les següents:
- Cápsula 1.1 Reinventar-se: Tendències en models de negoci per a restaurants 10.00h - 11.00h
Moderador: David Peguero, Director de CETT Consultors i Director de desenvolupament corporatiu GRUP CETT
Ponents: Marta Fernández Guadaño, portal Gastroeconomy i Carles Tejedor, xef de By 13 - Càpsula 1.2 Claus per estar present en internet: com i per què 11.15h - 12.15h
Moderador: Enric López, Professor i director del màster d'e-tourism al CETT-UB
Ponents: Rafael González de Vivential Value i Juan Carlos Arriaga, Director comercial i màrqueting, GRUP SAGARDI - Càpsula 1.3 Aliances amb els proveïdors: una estratègia per ser més eficients 12.30h - 13.30h
Moderadora: Nan Ferreres, Directora de l'Escola d'Hostaleria i coordinadora del Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques, CETT- UB
Ponents: José Manuel León Franco, Director clients estratègics Espanya i Portugal, MAKRO i Iñigo Lavado, del Restaurant Iñigo Rentat- Singular Food
- Càpsula 1.4 Com optimitzar els ingressos gràcies a la gestió de la capacitat i els preus d'un restaurant 16.00h - 17.00h
Moderadora: Gloria Sanmartin, Consultora i professora de Revenue Management al CETT
Ponents: Josep Mª Vallsmadella, d’HORECA SOLUTIONS i Gestión Restaurantes
- Càpsula 1.5 Les intoleràncies alimentàries: el repte de convertir-les en una oportunitat 17.15h - 18.00h
Moderadora: Montserrat Saperas, àrea de recerca cuina i gastronomía CETT
Ponents: Alfons Costa d’Allergychef i Enric Millà, Assessor gastronòmic del restaurant El Filete Ruso
- Càpsula 1.6 Estratègies de franquícia per a la restauració: reconversió, diversificació i expansió 18.15h - 19.00h
Moderadora: Emma Pla, Consultora a CETT Consultors
Ponents: Adrián Soler Selga, Director General FDS Consulting
Seguirà el 21 i 22 d’octubre les xerrades centrades en la indústria hotelera. El 23 d'octubre, que coincidirà amb l'últim dia d'Hostelco, les càpsules de coneixement' se centraran en l'estudi de les últimes tendències en àmbits clau per a la indústria hotelera com són el fitness o el wellness.
Per a més informació podeu contactar amb la web oficial a través de l'enllaç
Material relacionat
restauracion